Reinders kiest Mexicaans restaurant

24 december 2012
Reinders kiest Mexicaans restaurant

Horeca-ondernemer Casper Reinders, bekend van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, blaast het Mexicaanse restaurant Rose’s Cantina nieuw leven in. Samen met oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudun.

*Mexican evening*
Het nieuwe Rose’s Cantina heropent met een verrassende samensmelting van Pan-Americana invloeden in zowel het menu als het interieur. Het lounge- en bargedeelte met leren banken, pooltafel en Chesterfield stoelen is een hang out voor pre- of after dinner drinks. De Mexican style salades, Rose’s huisgemaakte burger in combinatie met Tequila cocktails, zoals de Jalapeño Margarita of een speciale Daiquiri, zorgen voor de Mexican evening. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 couverts of een private dinner voor maximaal 50 personen.

*Inspiratie*
Restaurant- en clubeigenaar Casper Reinders deelt zijn passie voor reizen binnen zijn horeca-outlets. Jimmy Woo begon Aziatisch en transformeerde in een mix van wereldwijde rariteiten. BoCinq brengt een verscheidenheid aan Noord-Afrikaanse smaken en Lion Noir won een award voor het beste interieurontwerp en geeft Frans-Arabisch dineren een nieuwe dimensie. Rose's Cantina brengt inspiratie uit een geheel nieuw werelddeel, namelijk Zuid-Amerika. Casper Reinders 'gaat' hiermee Pan-Americana.

*Interieur in samenwerking met Thijs Murré*
Samen met Thijs Murré richt Casper Reinders alle zaken in. Casper en Thijs versmelten heden en verleden als geen ander. Thijs staat bekend om zijn verrassende gevoel voor sfeer, geïnspireerd door cultuur, mode, film, kunst, fotografie en reizen. Casper en Thijs zijn een buitengewoon team en vinden samen originele stukken antiek, vintage en nieuwe items waarvan elk stuk een eigen ziel en verhaal heeft. Zelfs de verf is van een origineel recept om het perfecte, unieke schaduweffect te creëren.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws