Reinders kiest Mexicaans restaurant

24 december 2012 |
Reinders kiest Mexicaans restaurant<

Horeca-ondernemer Casper Reinders, bekend van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, blaast het Mexicaanse restaurant Rose’s Cantina nieuw leven in. Samen met oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudun.

Mexican evening
Het nieuwe Rose’s Cantina heropent met een verrassende samensmelting van Pan-Americana invloeden in zowel het menu als het interieur. Het lounge- en bargedeelte met leren banken, pooltafel en Chesterfield stoelen is een hang out voor pre- of after dinner drinks. De Mexican style salades, Rose’s huisgemaakte burger in combinatie met Tequila cocktails, zoals de Jalapeño Margarita of een speciale Daiquiri, zorgen voor de Mexican evening. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 couverts of een private dinner voor maximaal 50 personen.

Inspiratie
Restaurant- en clubeigenaar Casper Reinders deelt zijn passie voor reizen binnen zijn horeca-outlets. Jimmy Woo begon Aziatisch en transformeerde in een mix van wereldwijde rariteiten. BoCinq brengt een verscheidenheid aan Noord-Afrikaanse smaken en Lion Noir won een award voor het beste interieurontwerp en geeft Frans-Arabisch dineren een nieuwe dimensie. Rose's Cantina brengt inspiratie uit een geheel nieuw werelddeel, namelijk Zuid-Amerika. Casper Reinders 'gaat' hiermee Pan-Americana.

Interieur in samenwerking met Thijs Murré
Samen met Thijs Murré richt Casper Reinders alle zaken in. Casper en Thijs versmelten heden en verleden als geen ander. Thijs staat bekend om zijn verrassende gevoel voor sfeer, geïnspireerd door cultuur, mode, film, kunst, fotografie en reizen. Casper en Thijs zijn een buitengewoon team en vinden samen originele stukken antiek, vintage en nieuwe items waarvan elk stuk een eigen ziel en verhaal heeft. Zelfs de verf is van een origineel recept om het perfecte, unieke schaduweffect te creëren.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Man valt eigenaar café aan vanwege sluitingstijd

Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het hier niet mee eens en een 46-jarige man uit Tholen besluit daarom de eigenaar aan te vallen. De man is later aangeho...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Personalia
Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over

Van Duijnen Groep, onder andere eigenaar van Van Duijnen Horeca Service (VDHS) te Almere, (marktleider in Nederland op het gebied van drank-technische installaties en tapautomatisering voor de horeca), neemt per 1 november 2019 het Amsterdamse Horecatechniek Nederland over. De overname komt voort ui...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: