PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

17 februari 2020 | Noah Gerssen
PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen.
PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daarin een gegrilde vulling gehuld in zeewier of ander smaakvol omhulsel. Door het gebruik van verse kruiden en een bijpassende saus beloven PUZO’s een ware smaakexplosie.

Who said fast food has to be unhealthy?

PUZO houdt rekening met jouw drukke schema, want de bestelling is binnen enkele minuten ready to go. Ga je voor een unieke beleving? Wees welkom in The PUZO BAR. Schuif aan in een belevingswereld en eet in de casual-diner. De PUZO BAR is gevestigd aan de Amstelveenseweg 133 in Amsterdam. 11 unieke PUZO-recepten, ieder met eigen unieke smaak. Door middel van complexe kooktechnieken worden alle PUZO’s met de hand bereid door de wereldberoemde Rocking Chefs en hun exclusieve team.

Rocking chefs

Onze PUZO’s zijn gecreëerd door onze eigen Rocking Chefs. Zij selecteren de fijnste ingrediënten en bedachten de innovatieve kooktechnieken voor PUZO. Iedere PUZO wordt met de hand gemaakt en is vervaardigd van de beste ingrediënten. Hoofd van de Rocking Chefs is Ralf Jakumeit (16 Gault Millau en twee Chef Hats awards), hij inspecteert persoonlijk de kwaliteit en pure smaak van elke PUZO.

Last but not least

Wij streven naar een gezonde werkomgeving voor onze werknemers. Diversiteit is belangrijk en welk levenspad je ook bewandeld hebt, iedereen is welkom. Daarnaast krijgen werknemers bij ons de kans om eigenaar te worden van een eigen PUZO BAR. Dream big. Verder is PUZO plastic vrij, duurzaam en biedt het restaurant waterpunten van Tap krnwtr voor een schone oceaan.


 

‘Onze inspiratie halen we uit kunst en reizen. Hoe meer we kijken, hoe meer we zien. En hoe meer je eet, hoe meer je proeft.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column: licht aan het einde van de tunnel…

Het lijkt het nieuwe mantra te zijn van Mark en Hugo, maar volgens mij hebben we nog heel veel bochten te nemen voordat we het licht aan het verre einde kunnen zien. Tot nu toe ga ik nog op de tast door het leven en duurt het heel lang voordat we ‘we zijn er bijna’ mogen zingen. De du ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Wet- en regelgeving Corona
Horeca zeker tot 9 februari gesloten, hotels wel open

De horeca blijft nog zeker tot 9 februari gesloten, hotels mogen wel 'gewoon' open blijven. Dat maakte premier Mark Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Hotels mogen naast zakelijke gasten, ook recreatieve gasten ontvangen. Eerder meldde De Telegraaf dat hotels de dupe zouden ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel

‘The Future is private’ was een uitspraak van de Facebook-eindbaas Mark Zuckerberg in 2019. Achteraf gezien een waarheid als een koe als je het mij vraagt. Want al bijna een jaar is ons privédomein ons enige leefgebied. En vooral in deze winterse lockdown verkeren wij enkel in hui ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: