PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

17 februari 2020 | Noah Gerssen
PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam<

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen.
PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daarin een gegrilde vulling gehuld in zeewier of ander smaakvol omhulsel. Door het gebruik van verse kruiden en een bijpassende saus beloven PUZO’s een ware smaakexplosie.

Who said fast food has to be unhealthy?

PUZO houdt rekening met jouw drukke schema, want de bestelling is binnen enkele minuten ready to go. Ga je voor een unieke beleving? Wees welkom in The PUZO BAR. Schuif aan in een belevingswereld en eet in de casual-diner. De PUZO BAR is gevestigd aan de Amstelveenseweg 133 in Amsterdam. 11 unieke PUZO-recepten, ieder met eigen unieke smaak. Door middel van complexe kooktechnieken worden alle PUZO’s met de hand bereid door de wereldberoemde Rocking Chefs en hun exclusieve team.

Rocking chefs

Onze PUZO’s zijn gecreëerd door onze eigen Rocking Chefs. Zij selecteren de fijnste ingrediënten en bedachten de innovatieve kooktechnieken voor PUZO. Iedere PUZO wordt met de hand gemaakt en is vervaardigd van de beste ingrediënten. Hoofd van de Rocking Chefs is Ralf Jakumeit (16 Gault Millau en twee Chef Hats awards), hij inspecteert persoonlijk de kwaliteit en pure smaak van elke PUZO.

Last but not least

Wij streven naar een gezonde werkomgeving voor onze werknemers. Diversiteit is belangrijk en welk levenspad je ook bewandeld hebt, iedereen is welkom. Daarnaast krijgen werknemers bij ons de kans om eigenaar te worden van een eigen PUZO BAR. Dream big. Verder is PUZO plastic vrij, duurzaam en biedt het restaurant waterpunten van Tap krnwtr voor een schone oceaan.


 

‘Onze inspiratie halen we uit kunst en reizen. Hoe meer we kijken, hoe meer we zien. En hoe meer je eet, hoe meer je proeft.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Achtergronden
Gratis download: De CaféKrant, maart 2020

Coronavirus of niet, De CaféKrant blijft je op de hoogte houden van het laatste nieuws - voornamelijk online - maar biedt je prachtige interviews en achtergrondverhalen in de krant zelf. Voor degenen die vanwege de gedwongen sluiting even niets om handen hebben, is dit een uitgave om naar uit...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Coronacrisis
Al ruim 3600 horecazaken nemen deel aan 'Help de Horeca' initiatief

Meer dan 3600 ondernemers hebben zich de afgelopen dagen aangemeld bij het initiatief ‘Help de Horeca’. Koninklijke Horeca Nederland startte het platform samen met vele (horeca)partners om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode. Vanaf vandaag kunnen gasten een waarde...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: