PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

17 februari 2020 | Noah Gerssen
PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen.
PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daarin een gegrilde vulling gehuld in zeewier of ander smaakvol omhulsel. Door het gebruik van verse kruiden en een bijpassende saus beloven PUZO’s een ware smaakexplosie.

Who said fast food has to be unhealthy?

PUZO houdt rekening met jouw drukke schema, want de bestelling is binnen enkele minuten ready to go. Ga je voor een unieke beleving? Wees welkom in The PUZO BAR. Schuif aan in een belevingswereld en eet in de casual-diner. De PUZO BAR is gevestigd aan de Amstelveenseweg 133 in Amsterdam. 11 unieke PUZO-recepten, ieder met eigen unieke smaak. Door middel van complexe kooktechnieken worden alle PUZO’s met de hand bereid door de wereldberoemde Rocking Chefs en hun exclusieve team.

Rocking chefs

Onze PUZO’s zijn gecreëerd door onze eigen Rocking Chefs. Zij selecteren de fijnste ingrediënten en bedachten de innovatieve kooktechnieken voor PUZO. Iedere PUZO wordt met de hand gemaakt en is vervaardigd van de beste ingrediënten. Hoofd van de Rocking Chefs is Ralf Jakumeit (16 Gault Millau en twee Chef Hats awards), hij inspecteert persoonlijk de kwaliteit en pure smaak van elke PUZO.

Last but not least

Wij streven naar een gezonde werkomgeving voor onze werknemers. Diversiteit is belangrijk en welk levenspad je ook bewandeld hebt, iedereen is welkom. Daarnaast krijgen werknemers bij ons de kans om eigenaar te worden van een eigen PUZO BAR. Dream big. Verder is PUZO plastic vrij, duurzaam en biedt het restaurant waterpunten van Tap krnwtr voor een schone oceaan.


 

‘Onze inspiratie halen we uit kunst en reizen. Hoe meer we kijken, hoe meer we zien. En hoe meer je eet, hoe meer je proeft.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Wijnbar Viqh, Haarlem

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten wijnbar Viqh in Haarle ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: