Pop-up soja & coffee bar

25 november 2014 |
Pop-up soja & coffee bar<

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro
om reizigers heerlijke plantaardige producten 'on the
go' aan te bieden, op ieder moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met heerlijke toppings, powershakes en de lekkerste Doppio koffies.

Best coffee chain
‘Hortus by Doppio’ is een samenwerking tussen Doppio, winnaar The Best Coffee Chain Benelux 2013 en Alpro, internationaal innovatief marktleider van plantaardige producten, komt nu tot realisatie. “We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen
op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding”, aldus Jonathan Teoh, Doppio Espresso.

On the go
“Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten
on the go. We doen dit momenteel als met onze “For professionals’ sojadrink die de dag naar baristi
gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro
naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op
yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met
toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods”, aldus Erik-Jan van den Brand,
Alpro.

Dagelijkse traktatie
Een bezoekje aan ‘Hortus by Doppio’ wordt een dagelijkse traktatie. Naast verschillende bijzondere koffies, theeën en powershakes, vind je er Alpro’s Mild & Creamy getopt met vers fruit en je eigen powermix. In drie stappen wordt jouw favoriete Top It, Taste It combinatie samengesteld. Met als
basis Mild & Creamy, vers fruit, een powermix van ambachtelijke granola en een sprankelende topping van bijvoorbeeld aardbeien en balsamico. Of ga voor een powermush, een trendy porridge uit de UK - met havermout, granola, kaneel en Alpro sojadrink.

Kom en ervaar ‘Hortus by Doppio’ als jouw one stop shop voor de heerlijkste plantaardige producten
on the go. Graag nodigen we uit voor de officiële opening op dinsdag 2 december (17:00 – 19:00 uur)
op Utrecht Centraal Station en maak als eerste kennis met dit verrassende, nieuwe concept.

Het concept ‘Hortus by Doppio’ loopt tot eind februari 2015, daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Locatie:
Utrecht Centraal Station
Hoog Catharijne, Radboudkwartier 6 kiosk (schuin tegenover Invito) Openingstijden:
ma – vrij: 07:00 – 19:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 17:00
www.doppio-espresso.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: