Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

8 oktober 2015 |
Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend<

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept
Gustafson zijn deuren geopend. Gustafson, een hotel-café-restaurant, is tijdelijk en heeft zelfs de laatste openingsdag over 12 maanden al aangekondigd.
Up-en-running
“Vanaf de eerste minuut dat we de sleutel van het pand kregen zijn we eigenlijk meteen opengegaan. Na een krappe drie weken is het ons al gelukt om de zaak volledig up-en-running te krijgen en hebben wij deze week onze eerste gasten voor diner ontvangen. Een spannende maar hele leuke keuze om bij een pop-upproject anno 2015 letterlijk maar beheerst in het diepe te springen”, aldus Elvira Wilthagen, een van de initiatiefnemers.

Work in progress
“We werken samen met verschillende partners die ons helpen om uiteindelijk van Gustafson een bijzonder design platform met een internationale uitstraling te maken. We zijn waar mogelijk nog op zoek naar relevante en zinvolle samenwerkingen en tijdelijke joint promotie partners. We willen laten zien dat je op een hele informele manier een zeer origineel horeca bedrijf kunt runnen”, vertelt Wilthagen. Gustafson is zeven dagen per week geopend. De zaak biedt plaats aan ongeveer 100 gasten.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Columns
Column Richard Moerkerk: Meer 0.0 van de tap

De gedachte aan een grapefruitsalade met bladspinazie, geroosterde pijnboompitjes en een steak tartaar maakt het me bijzonder lastig om deze column te typen. Helemaal nu ik ook nog aan een begeleidend witbier van Lowlander denk, het water loopt me in de mond! Het bier is gebrouwen met sinaasappel- e...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Amber Ott is de beste biertapper van Nederland

Biertappen is echt een vak en vraagt om vakmanschap. Dat was vandaag duidelijk te zien tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen op Horecava 2020. Van alle barmannen en barvrouwen die de afgelopen maanden meededen aan de regionale voorrondes, stonden er vandaag 47 deelnemers in d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: