Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

8 oktober 2015 |
Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend<

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept
Gustafson zijn deuren geopend. Gustafson, een hotel-café-restaurant, is tijdelijk en heeft zelfs de laatste openingsdag over 12 maanden al aangekondigd.
Up-en-running
“Vanaf de eerste minuut dat we de sleutel van het pand kregen zijn we eigenlijk meteen opengegaan. Na een krappe drie weken is het ons al gelukt om de zaak volledig up-en-running te krijgen en hebben wij deze week onze eerste gasten voor diner ontvangen. Een spannende maar hele leuke keuze om bij een pop-upproject anno 2015 letterlijk maar beheerst in het diepe te springen”, aldus Elvira Wilthagen, een van de initiatiefnemers.

Work in progress
“We werken samen met verschillende partners die ons helpen om uiteindelijk van Gustafson een bijzonder design platform met een internationale uitstraling te maken. We zijn waar mogelijk nog op zoek naar relevante en zinvolle samenwerkingen en tijdelijke joint promotie partners. We willen laten zien dat je op een hele informele manier een zeer origineel horeca bedrijf kunt runnen”, vertelt Wilthagen. Gustafson is zeven dagen per week geopend. De zaak biedt plaats aan ongeveer 100 gasten.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Awards Bier
Bierspecialist Richard Moerkerk: Award winner en nieuwe columnist

De Alkmaarse Richard Moerkerk van Proeflokaal De Boom is de allereerste Bierspecialist in de horeca. Hij ontving in theater Amsterdam de Entree Award. Daarnaast is Richard de nieuw, vaste columnist van De Cafékrant. Richard zal maandelijks met zijn inhoudelijke columns de caféonderneme...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: