On top of the world bij Caf� Rotterdam

30 juni 2015 |
<

Het vernieuwde Café Rotterdam biedt gasten naar eigen zeggen een 'top of the world' beleving. Vanaf het terras kunnen zij de havenstad op zijn best
ervaren. Op ooghoogte van de Erasmusbrug en aanmerende cruiseschepen biedt dit hooggelegen terras volgens het café een uniek panorama op de Maas en de skyline. Met de verbouwing is het café volgens de ondernemers naar een hoger platform getild. De zaak bevindt zich pal boven de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade.

Vooroorlogse Rotterdamse klasse
Het interieur van Café Rotterdam ademt naar eigen zeggen vooroorlogse Rotterdamse klasse uit: grote ramen die veel licht vangen, een hoog gewelfd plafond en mondaine details. Gasten kunnen genieten van een mediterrane keuken en kunnen er terecht voor een zakelijke lunch, maar ook voor een zondagmiddagbrunch of een romantisch diner.



Borrelen
Ook voor een goed glas wijn met een bitterbal, authentieke Schiedamse jenever, of een verfrissende Gin & Tonic van Loopuyt kunnen gasten aan de lange bar of het zonovergoten terras van Café Rotterdam terecht. En na het ontbijt, de lunch of diner, kunnen ze even flaneren aan de 500 meter lange Wilhelminakade.

Merijn Sips is chef-kok
In de keuken werkt chef-kok Merijn Sips (voorheen Librije’s Zusje). Op ambachtelijke wijze bereidt hij verse en smaakvolle gerechten met een mediterrane twist. Op de menukaart staan zowel pizza's als zeebaars, steak tartaar en als dessert onder meer panna cotta met sinaasappel en yoghurtschuim.

Onderdeel van Dudok Groep
Het nieuwe Café Rotterdam is de jongste telg van de Dudok Groep dat sinds 1991 een bedrijf is in de hospitality-, evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor horecaconcepten als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam, Het Heerenhuys, Ma Guise Catering en Maître Frédéric.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: