Nightlife Awards 2012 zijn uitgereikt

7 november 2012
Nightlife Awards 2012 zijn uitgereikt

De jaarlijkse Nightlife Awards zijn uitgereikt aan de populairste uitgaansgelegenheden. In de prijzen vielen Fox (Stadskanaal), Beachclub Vroeger (Bloemendaal), Café Philip (Tilburg) en Brothers (Bunnik).

*De Nightlife Awards*
De Nightlife Awards zijn populariteitsprijzen die zijn toegekend op basis van drie meetinstrumenten. De bedrijven met de hoogste aantal stemmen van het publiek werden genomineerd en vervolgens aan een quickscan onderworpen door het bedrijfschap voor Horeca en Catering. Daarnaast werd er een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door DVJ Insights, die bij het YoungVotes-panel van 30.000 jongeren in de leeftijd van 16-28 jaar de naamsbekendheid en populariteit heeft gemeten.

*Populairste Beachclub van Nederland*
Beachclub Vroeger in Bloemendaal won de award 'Populairste Beachclub van Nederland'. Vroeger biedt de perfecte mix van een festival- en clubbeleving. Dat heeft te maken met de oppervlakte en de ideale locatie aan het strand. De ultieme partybeleving die bijna niet in de reguliere clubs is te evenaren.

*Populairste Danscafé Nederland*
Café Philip in Tilburg won de award voor 'Populairste Danscafé Nederland'. Het danscafé scoorde hoog in het YoungVotes onderzoek. Op het gebied van social media is het bedrijf de sterkste in haar regio, zowel met het aantal likes op Facebook als het aantal volgers op Twitter. Daarmee onderstreept Café Philip dat de inzet van social media belangrijk is voor deze sector.

*Populairste Club Nederland*
De award voor de 'Populairste Club Nederland' ging naar Fox in Stadskanaal. Ondernemer Jeroen van Broekhoven bewijst dat ook een club in de provincie zich met de allergrootsten kan meten. Zijn ongeëvenaarde inzet en motivatie werkt aanstekelijk op zijn omgeving. Er zijn weinig ondernemers in deze branche die behalve oog voor hun eigen bedrijf, zo begaan is met de branche in zijn totaliteit. Hij start regelmatig eigen initiatieven voor de sector.

*Populairste Megaclub Nederland*
Brothers in Bunnik mag zich de 'Populairste Megaclub van Nederland' noemen. Op de quickscan behaalde Brothers op afstand de hoogste totaalscore van alle genomineerden. Op het gebied van veiligheid en personeelsbeleid scoorde het bedrijf uitmuntend. In de voorgaande acht edities van de Nightlife Awards behaalde Brothers altijd een top-3 positie in deze landelijke categorie.

~Myrtille Vromans~


Overig nieuws