MINT Dinner & Drinks opent deuren

22 augustus 2013 |
MINT Dinner & Drinks opent deuren<

Begin september opent MINT Dinner & Drinks in Waalwijk haar deuren. Na maanden voorbereiding heten de eigenaren hun gasten welkom in de zaak. Zij bieden lunch, diner en een uitgebreid assortiment aan
dranken. De 23-jarige Nick Jongbloed en de 22-jarige Roy van de Wiel zijn de eigenaren van de nieuwe horecaonderneming.

Jong met ervaring
Jongbloed is verantwoordelijk voor de operationele kant van de zaak. Hij deed ruime ervaring op bij diverse restaurants en horecazaken in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij de The Fabulous Shaker Boys uit Amsterdam als professioneel bartender. Compagnon Van de Wiel studeert binnenkort af als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Ook Van de Wiel heeft al de nodige ervaring opgedaan in de horeca. Voorheen runde hij een eigen cateringsservice. Bij MINT zal hij in het weekend achter de draaitafel te vinden zijn.

Lennard Wissink (30 jaar) is aangesteld als chef-kok en kan rekenen op een ervaren keukenteam.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Café organiseert 'heliumkaraoke', zodat iedereen Gerard Joling kan imiteren

Het Noordhollands Dagblad komt met een wel heel speciaal nieuwsitem: in eetcafé Van Dam in Sint Maartensvlotbrug gaan ze zaterdag van start met heliumkaraoke. Er is niet meer voor nodig dan een beeldscherm, een flinke teug helium, een geluidsinstallatie en sloten bier. Want iedereen moet natu...

trends Bier
Onderzoek: Dit zijn de huidige biertrends

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Restaurants proppen zich vol

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in bijna alle andere drukke toeristensteden zijn ze niet te missen: proppers. Medewerkers van de horecagelegenheid benaderen voorbijgangers en proberen hen te verleiden om hun zaak binnen te gaan. Een gratis drankje of een 3-gangen deal, de proppers halen alles uit...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: