Levens lanceert nieuwe ovenlijn

1 oktober 2009 |
Levens lanceert nieuwe ovenlijn<

Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Bij de ontwikkeling van de nieuwste Leventi ovenlijn stonden gebruiksgemak, bakpresentatie en energieverbruik centraal. De nieuwe Leventi ovenlijn wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van 5 tot en met 7 oktober aanstaande.

Levens Cooking & Baking Systems is de producent van hoge kwaliteit Leventi ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten. De nieuwe generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling; bij de ontwikkeling van de nieuwe ovenlijn stonden gebruiksgemak, prestatie, lage kosten en laag energieverbruik centraal.

Deze nieuwe lijn Leventi ovens steunt op vier pilaren:
FOODCARE
De technieken in de ovens zorgen letterlijk voor uw foodproduct. Het ovenklimaat blijft tijdens het
bakproces gehandhaafd. Altijd met voldoende energie, maar nooit teveel.

BLUECYCLE
De nieuwe ovens zijn voorzien van het energie- en waterzuinige BLUECYCLE reinigingssysteem.
Dit geheel automatische systeem zorgt voor een probleemloos gebruik en een langere levensduur.

GREENLABEL
Leventi ovens zijn ontwikkeld met als doelstelling om tegen zo laag mogelijke kosten en zo
milieuvriendelijk mogelijk te kunnen opereren.

BEDIENINGSGEMAK
De Leventi ovens zijn voorzien van de Mastermind computer, die het gebruik, de bediening en
het onderhoud van de oven eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en voedselconcepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past.

De nieuwe Leventi ovenlijn wordt gelanceerd tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen, in de Cooking & Baking Plaza te Gilze. De Food Innovatie dagen, van 5 t/m 7 oktober a.s. staan in het teken van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van de mogelijkheden in de keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.
Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen kan de professionele ondernemer een dagje bewust bezig zijn met zijn vak. Kijk op Levens.tv voor meer informatie en inschrijving.
Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant; De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier
Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%

Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%, een nieuw alcoholvrij bier, en brengt deze exclusief naar de horeca. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor coronamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Achtergronden
Waarover wil jij graag lezen?

Jij bent als lezer belangrijk voor ons platform. Om je nog beter van dienst te zijn, willen we graag weten welke inhoud jij het liefste terugziet binnen onze website en onze krant. Help jij ons (en jezelf) door de korte vragenlijst in te vullen? Het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: