Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

17 mei 2018 | Thijs Jacobs

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts tweede stadscentrum.

Ook het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks vind je in dit nieuwe centrum.

Backerij Werelds

Een bakkerij, lunchroom en take-away ineen. Eigenaresse Jacqueline Toornman: “Samen met mijn compagnon heb ik heel veel zin om aan de Parijsboulevard te starten met Backerij Werelds. In de bakkerij haal je brood voor thuis of koffie en een croissantje voor onderweg. En heb je langer de tijd, dan kun je in onze lunchroom terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een gebakje van Holtkamp.”
 

Bagels & Beans

Geen stadscentrum zonder Bagels & Beans. Daarom opent dit voorjaar een Bagel & Beans aan het Hof van Bern in Leidsche Rijn Centrum. Verschillende soorten koffie, energierijke smoothies, zoete lekkernijen en rijkelijk belegde bagels. Gemaakt van biologische en fairtrade-producten. En dat allemaal versbereid met aandacht voor kwaliteit.
 

Ma Bella Cake Café

Deze zomer opent aan de Parijsboulevard Ma Bella Cake Café. Het wordt de vierde vestiging voor eigenaren Monique en Thuan Trinh. Een plek waar mooie momenten worden gevierd, met ontbijt, lunch, high teas, workshops én pannenkoeken voor het avondeten. Monique Trinh van Cake Café: “We maken van de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek.”
 

Miyabi Asian Cuisine

Of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt, bij Miyabi Asian Cuisine is er voor ieder wat wils. Eigenaar Remco: “We serveren kleine culinaire gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi tot moderne Chinese gerechten. En als dessert hebben we overheerlijk ijs dat speciaal voor ons is gemaakt door een echte Italiaan. Dineer vanaf het voorjaar lekker in het restaurant, bij mooi weer op het terras op het Brusselplein of neem je bestelling mee naar huis.”
 
Deze vier namen voegen zich bij een lange lijst van al bekendgemaakte horeca in het centrum van Leidsche Rijn, zoals bijvoorbeeld het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks.

Over Leidsche Rijn Centrum

Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. vastgoed projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Fotograaf: Robert Oosterbroek

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Bier
Zorgt de slechte gerstoogst voor duurder bier?

De hitte van de afgelopen maanden heeft niet alleen voor zwetende voorhoofden gezorgd, ook de oogst van gerst valt behoorlijk tegen, lezen we op rtlnieuws.nl. Gerst wordt verwerkt tot mout en is daarmee een van de belangrijkste ingredienten om bier te maken. Wordt door de schrale oogst bier ook duur...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: