Kaldi Amersfoort op 14 juni weer open

8 juni 2017 | Roy Spijker

Op 14 juni heropent speciaalzaak Kaldi haar deuren aan de Kamp 10 op feestelijke wijze. Daarmee is Amersfoort weer een koffie en thee speciaalzaak rijker. Liefhebbers van authentieke koffie, thee en chocolade kunnen er hun hart ophalen. 

Daarnaast biedt Kaldi ook een ruime collectie espressomachines. Ook voor de lunch kan je terecht in het horecagedeelte van de Kaldi vestiging. De nieuwe eigenaar Fred Homan ziet volop mogelijkheden op deze fraaie, centraal gelegen locatie.

Na de verbouwing: een pand met diverse mogelijkheden
De vestiging van Kaldi zat al een tijdje op het bestaande adres, maar heeft nu een compleet nieuwe look & feel gekregen in de warm-industriële Kaldi-stijl. Een uitnodigende ambiance om te kunnen genieten van alles wat Kaldi te bieden heeft. Van de koffiebar en de leestafel tot de productpresentatie: voor ieder wat wils. Buiten vind je een uitgebreid terras, waar klanten van een kop koffie, thee of lunch kunnen genieten. Er is zelfs een eigentijdse vergader- en overlegruimte beschikbaar.

Unieke locatie
Kaldi is gevestigd in een historisch pand uit 1687, ‘D’Gekroonde Bye-Korf’, aan de Kamp 10, aan de rand van de stadskern van Amersfoort. De plek is met de auto prima bereikbaar: voor de deur mag tijdelijk worden geparkeerd en 50 meter verderop is een parkeergarage.

Aandacht voor kwaliteit én voor de klant
Kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor de klant staan centraal in de visie van Kaldi. Fred Homan: "Onze producten worden met grote zorg geselecteerd uit het beste aanbod op de wereldmarkt. We voeren verschillende producten onder eigen merk, maar maken ook gebruik van een aantal leveranciers. Zo hebben we voor ons assortiment bonbons gekozen voor Leonidas. Ook de espressomachines zijn van grote A-merken, zoals Jura: ze zijn niet alleen stijlvol om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze staan garant voor kwaliteit als het om koffie gaat."

Elke dag zorgen voor een glimlach
Bij Kaldi word je ondergedompeld in de wereld van koffie en thee. Of het nu gaat om een rustmomentje op het terras met een geurende cappuccino of een professioneel advies over de mogelijkheden van de diverse espressomachines: de klant kan rekenen op persoonlijke aandacht en de zekerheid van kwaliteit. Fred Homan zal er dan ook alles aan doen om zijn missie elke dag weer waar te maken: "Ik wil ervoor zorgen dat klanten de zaak verlaten met een glimlach, omdat de kwaliteit alle verwachtingen overtreft".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: