Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

15 november 2010 |
Inspiratie te over op Equip’Hîtel 2010

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom een fotoverslag van de tweede beursdag van Equip’Hîtel 2010. De deuren werden al vroeg platgelopen. De ondertitel van deze beursgang was ‘boost your ideas!’ Dat moge deze foto’s hopelijk duidelijk maken. Nieuwe inrichtingsconcepten, lezingen over de gastenloyaliteit van hotelketens, teveel vet van de Parijse horeca in het riool, meer verdienen met upselling achter de bar, de nieuwe invulling van het vak chef, trends op het gebied van verlichting en bad- en beddengoed. Enfin, u leest er binnenkort meer over op onze websites en in de vakbladen.


Het was al vroeg druk


Innovatief totaalconcept voor de hotelkamer van de toekomst, Room 2.0. Maar wij hebben citizenM


3 nieuwe visies op hotelovernachtingen, hier City Easy


Kookdemo's met gerenommeerde Franse chefs


Daar willen deze leerlingkoks alles van weten


Wat kan samen koken toch mooi zijn


Veel aandacht voor innovatieve verlichting


Inspiratie te over


Groen, bio en duurzaam hadden de overhand


Van groente...


...tot aan de aankleding van beursstands


Bar demonstraties


Lezing over 'Neo cusine', blijf bij je kennis en tradities, maar meng internationale keukens. Denk aan een cross-over tussen de Franse en de Marokkaanse keuken

Foto's: Janneke Hoeben

Frank Lindner


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Een blikje cola drinken op het eigen terras, direct een boete

Café-eigenaresse Tessa Hassing werd afgelopen zaterdag geconfronteerd met een ijverige boa. Nietsvermoedend trok zij op haar eigen terras van Café Tess in het centrum van Heerlen een blikje cola open, waarna ze door een opsporingsambtenaar werd aangesproken. “Het wordt een heel v ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden
4 jaar geleden in De CaféKrant: Khalid Oubaha

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2017. We bezochten Khalid Oubaha, de su ...

Themamaand energie
Alles over energielabels en keurmerken

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: