In de rij voor een jaar lang gratis Dunkin' Donuts

10 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, opent haar dertiende vestiging van Nederland in Amstelveen. Ter gelegenheid hiervan kregen vanochtend om 07.00 uur de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts, met een lange rij tot gevolg.

Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk waar vanaf vandaag de bekende koffie en donuts te verkrijgen zijn. “Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Deze Dunkin’ Donuts store in Stadshart Amstelveen zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen.

Halloweendonuts

In de nieuwe vestiging zijn het complete donutsassortiment en alle dranken aanwezig. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week. Voor meer informatie:www.stadshartamstelveen.nl

Vanochtend om 07.00 uur ontvingen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. Vanaf dinsdag 9 oktober 12.00 uur verschenen al de eerste bezoekers. FOTO: Yvette Koedam

Dunkin’ Donuts digitaal

Tijdens de persopening werd een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd. De vraag naar een digitale manier om acties te kunnen volgen van het populaire koffie- en donutmerk, heeft geleid tot een unieke loyalty app. Bij het downloaden van de app, kan men een heerlijke kop koffie gratis afhalen in een van de stores.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Economie Achtergronden
Wordt Albert Heijn een horeca- en bezorgketen?

Albert Heijn zal 'een plek worden om iets te eten'. Dat zei Wouter Kolk, sinds 1 november de baas van Ahold Delhaize Europa en Indonesië, woensdag in Het Financieele Dagblad (FD). De winkels worden omgebouwd, zodat klassieke kruidenierswaren minder ruimte zullen krijgen. Het FD beroe...

Columns Achtergronden
Column: niet zeuren, maar veranderen

We drinken steeds minder alcohol en eten minder vlees. Ook suikerhoudende dranken, zoals frisdranken en vruchtensappen, gaan minder vaak over de toonbank. Dat is geen aanname, maar een harde realiteit: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het voedingspatroon tussen 2007 en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: