Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

16 februari 2018 | Thijs Jacobs

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die groter was dan ooit. De deelnemers waren zeer tevreden over deze ‘beste beurs ooit’ waarbij vooral de kwaliteit van het bezoek als positieve ervaring werd genoemd.

Horeca EvenTT 2019

De 12e editie van Horeca EvenTT staat gepland op maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019. Beursorganisator Mimicry uit Sneek meldt dat voor de editie van volgend jaar  al 70% van de beursoppervlakte is verkocht. Tijdens de afgelopen editie meldden zich spontaan 9 nieuwe deelnemers voor de komende  beurs in 2019.  Mimicry heeft voor de komende beurs de ambitie om de beschikbare beursoppervlakte totaal uit te verkopen op basis van het vol=vol principe.

Ook EvenTT Culinair – het gerenommeerde event van toonaangevende culinaire wedstrijden – was tijdens de voorbije editie ook weer een groot succes. Er waren tijdens de beurs maar liefst 10 kookeilanden waar wedstrijden werden gehouden en demonstraties werden gegeven.

Ook aandacht voor Oost-Nederland

HorecaEvenTT richtte zich sinds de afgelopen editie op de horeca en grootverbruiksector in Noord- én Oost-Nederland. Tot voor kort lag de focus alleen op Noord-Nederland. Door het oostelijk deel van Nederland bij één van de grootste regionale horeca vakbeurzen in Nederland te betrekken, vervalt voor Mimicry de noodzaak om het kleinschalige beursproject Hartelijk Horeca in Hengelo – dat in 2016 en 2017 – werd georganiseerd, voort te zetten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Events
Jeneverfestival keert terug in jeneverhoofdstad Schiedam

De kogel is door de kerk: het Nederlands Jeneverfestival is terug van weggeweest. Op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert het Nationaal Jenevermuseum Schiedam het Nederlands Jeneverfestival. Na de spontane terugkeer van jenever op de menukaart van geprezen bartenders in Nederland, verwacht...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Awards Bier
Het beste bier ter wereld komt uit Nederland!

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de prestigieuze World Beer Awards – het WK voor bier – verkozen tot het beste bier ter wereld in de categorie ‘World's Best Flavoured Wood Aged’. Daarnaast heeft een ander bier uit de Vatgerijpt serie, Vatgerijpt Hoogh...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: