Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

16 februari 2018 | Thijs Jacobs

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die groter was dan ooit. De deelnemers waren zeer tevreden over deze ‘beste beurs ooit’ waarbij vooral de kwaliteit van het bezoek als positieve ervaring werd genoemd.

Horeca EvenTT 2019

De 12e editie van Horeca EvenTT staat gepland op maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019. Beursorganisator Mimicry uit Sneek meldt dat voor de editie van volgend jaar  al 70% van de beursoppervlakte is verkocht. Tijdens de afgelopen editie meldden zich spontaan 9 nieuwe deelnemers voor de komende  beurs in 2019.  Mimicry heeft voor de komende beurs de ambitie om de beschikbare beursoppervlakte totaal uit te verkopen op basis van het vol=vol principe.

Ook EvenTT Culinair – het gerenommeerde event van toonaangevende culinaire wedstrijden – was tijdens de voorbije editie ook weer een groot succes. Er waren tijdens de beurs maar liefst 10 kookeilanden waar wedstrijden werden gehouden en demonstraties werden gegeven.

Ook aandacht voor Oost-Nederland

HorecaEvenTT richtte zich sinds de afgelopen editie op de horeca en grootverbruiksector in Noord- én Oost-Nederland. Tot voor kort lag de focus alleen op Noord-Nederland. Door het oostelijk deel van Nederland bij één van de grootste regionale horeca vakbeurzen in Nederland te betrekken, vervalt voor Mimicry de noodzaak om het kleinschalige beursproject Hartelijk Horeca in Hengelo – dat in 2016 en 2017 – werd georganiseerd, voort te zetten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Achtergronden
Man valt eigenaar café aan vanwege sluitingstijd

Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het hier niet mee eens en een 46-jarige man uit Tholen besluit daarom de eigenaar aan te vallen. De man is later aangeho...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: