Eerste editie Wine & Whisky festival BARN47

15 mei 2018 | David Bakker

Op zaterdag 19 mei vindt de eerste editie van BARN47’s Wine&Whisky Festival plaats. Tussen 15.00 en 21.00 uur kunnen gasten een route bewandelen langs verschillende wijn – en whiskystands. BARN47 heeft speciaal voor deze dag het ‘W&W paspoort’ geïntroduceerd, waarmee tientallen wijnen en whisky’s kunnen worden geproefd én beoordeeld. Laat je verrassen door een specifieke druif of karakteristieke Ierse scotch. De persoonlijke favorieten zijn immers per fles te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. ‘’Wij steken met dit festival de nostalgische proeverij in een geheel nieuw jasje’’ vertelt mede-eigenaar Michel de Jong.

W&W Paspoort

Het nieuwe bruisende festival staat geheel in het teken van het persoonlijk smaakprofiel van alle wijn – en whisky liefhebbers. Iedereen mag zich deze dag namelijk een kenner noemen met het persoonlijke W&W paspoort, dat bij binnenkomst van het evenement wordt meegegeven. Wijnkenners vertellen je
bij de stands verhalen over de geschiedenis van de bijzondere blends, merken en smaken. In het paspoort kun je precies bijhouden wat jouw favoriete wijnen en whisky’s zijn. De flessen zijn te koop bij BARN47 voor een schappelijke prijs. Natuurlijk gaat het proeven van de alcoholische versnaperingen niet gepaard met een lege maag. Daarom hebben de chef-koks overheerlijke bites
bereid die de smaakpapillen optimaal activeren. Niet weg te krijgen bij het Haagse foodparadijs en behoefte aan een volwaardig diner? Schuif dan aan bij de ‘Barn Tasting’ en krijg de volledige ticketprijs van 5 euro terug! Tickets voor het festival zijn van te voren te reserveren via de website of te koop in het restaurant.

Over BARN47

BARN47 staat voor divers én fresh food. In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een uniek kijkje in de open keukens waar keukenbrigades met ieder een eigen specialisme en oog voor detail werken aan gerechten uit verschillende werelddelen. Het restaurantgedeelte is geheel in de stijlvan een New York’s pakhuis ingericht en heeft een industriële look and feel. Het complete plaatje vaneen hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen de nodige stijl en allure. Inspiratie voor de inrichting haalde mede-eigenaar Marc de Gier uit de foodhallen van Madrid en Kopenhagen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Achtergronden KHN
KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) luidt de noodklok voor horecabedrijven die op last van de burgemeester gesloten zijn nadat er een geweldsincident bij hun zaak heeft plaatsgevonden. KHN vindt dat deze ondernemers gecompenseerd moeten worden uit een noodfonds van de overheid als na politieonderzoek...

Economie Achtergronden
Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien

De horeca heeft ook in 2017 sterk geprofiteerd van de verbeterde koopkracht. De omzetgroei kwam uit op 8% en werd breed gedragen: het aandeel van horecaondernemers met een stabiele of hogere omzet steeg naar 71%. De winstontwikkeling was met 20% erg sterk (+18% in 2016) en ruim beter dan het mkb-gem...

Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

Regelgeving
KHN: overheid moet horeca tegemoet komen in tijd of geld bij verbod rookruimten

Op 6 april jl. kondigde staatssecretaris Blokhuis van VWS aan dat hij rookruimten in de horeca over 2 jaar wil verbieden. Uit een enquête die door bijna 2500 leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ingevuld, blijkt dat een verbod grote impact heeft. Horecaondernemers zien bij een verbo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: