De Pier maakt programmering bekend

25 september 2015 |
De Pier maakt programmering bekend<

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op het Pier Podium elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondag optredens van (lokale) bandjes en straatartiesten. Het culturele festival TodaysArt 2015 dat vanavond en morgen op De Pier plaatsvindt, markeert de culturele opening.

Foodboulevard
De Pier is weer open en wordt al dé nieuwe foodboulevard van Scheveningen genoemd. Diverse horecaondernemers hebben de afgelopen maanden hun deuren geopend waarna het nu tijd is voor de volgende stap. Herman Smit, general manager De Pier B.V.: "Naast de eigentijdse foodconcepten en shops staan er op De Pier nu ook culturele events, markets, kidsmiddagen en uiteenlopende muzikale optredens op het programma. Zo hebben we alle ingrediënten in huis om bezoekers een heerlijke dag te bezorgen en biedt De Pier echt voor elk wat wils. En dit het hele jaar door!"
De Pier Markets
De Pier organiseert in samenwerking met Fresh Events en Kreativ Events ieder eerste weekend van de maand een Pier Market, waaronder Salt Markets, Home Made Markets, Vintage Markets en Christmas Markets.

KnutselPier
In samenwerking met Sweet and Happy Eventz wordt elke woensdagmiddag vanaf 14.00 – 16.00 uur De Pier omgetoverd tot de KnutselPier. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar kunnen dan onder begeleiding een knutselworkshop krijgen en na afloop hun mooie creatie mee naar huis nemen. De ouders kunnen in de tussentijd goed toeven op de Foodboulevard.

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer "open":http://www.decafekrant.nl/nieuws/de-pier-vanaf-zaterdag-open-11770/ voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Coronacrisis
Aantal 'coronaboetes' in horeca staat bijna overal op nul

Het AD heeft onderzocht in hoeverre de gemeenten handhaven met betrekking tot de coronamaatregelen in de horeca. Wat blijkt? In de meeste gemeenten staat de teller op nul; er wordt dus een oogje toegeknepen. Steekproef Wel merken de gemeenten dat de anderhalve meter afstand staads vaker niet w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: