De Pier maakt programmering bekend

25 september 2015 |
De Pier maakt programmering bekend<

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op het Pier Podium elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondag optredens van (lokale) bandjes en straatartiesten. Het culturele festival TodaysArt 2015 dat vanavond en morgen op De Pier plaatsvindt, markeert de culturele opening.

Foodboulevard
De Pier is weer open en wordt al dé nieuwe foodboulevard van Scheveningen genoemd. Diverse horecaondernemers hebben de afgelopen maanden hun deuren geopend waarna het nu tijd is voor de volgende stap. Herman Smit, general manager De Pier B.V.: "Naast de eigentijdse foodconcepten en shops staan er op De Pier nu ook culturele events, markets, kidsmiddagen en uiteenlopende muzikale optredens op het programma. Zo hebben we alle ingrediënten in huis om bezoekers een heerlijke dag te bezorgen en biedt De Pier echt voor elk wat wils. En dit het hele jaar door!"
De Pier Markets
De Pier organiseert in samenwerking met Fresh Events en Kreativ Events ieder eerste weekend van de maand een Pier Market, waaronder Salt Markets, Home Made Markets, Vintage Markets en Christmas Markets.

KnutselPier
In samenwerking met Sweet and Happy Eventz wordt elke woensdagmiddag vanaf 14.00 – 16.00 uur De Pier omgetoverd tot de KnutselPier. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar kunnen dan onder begeleiding een knutselworkshop krijgen en na afloop hun mooie creatie mee naar huis nemen. De ouders kunnen in de tussentijd goed toeven op de Foodboulevard.

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer "open":http://www.decafekrant.nl/nieuws/de-pier-vanaf-zaterdag-open-11770/ voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Richard Moerkerk: aandacht maakt bier nog lekkerder

Wie houdt er nou niet van? Tijdens je horecabezoek naar mensen kijken? Op het terras, in de bediening en achter de bar voltrekken zich volledige theatershows waar je als professional ook zo van kan genieten. Zo zat ik laatst aan de hoek van een bar in Amsterdam te kijken naar de barman en werd ik...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Bier Achtergronden
Koninklijke Grolsch stimuleert verantwoord alcoholgebruik

?Koninklijke Grolsch gaat al haar klanten met een focus op sport- en studentenverenigingen én evenementen helpen om een gezonder alcoholbeleid te voeren. Barvrijwilligers kunnen sinds deze maand via de Enschedese brouwer een face-to-face Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) training ...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: