De Pier maakt programmering bekend

25 september 2015
De Pier maakt programmering bekend

"De Pier":http://www.decafekrant.nl/?q=pier&x=zoeken heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events
en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op het Pier Podium elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondag optredens van (lokale) bandjes en straatartiesten. Het culturele festival TodaysArt 2015 dat vanavond en morgen op De Pier plaatsvindt, markeert de culturele opening.

*Foodboulevard*
De Pier is weer open en wordt al dé nieuwe foodboulevard van Scheveningen genoemd. Diverse horecaondernemers hebben de afgelopen maanden hun "deuren geopend":http://www.decafekrant.nl/nieuws/ondernemers-benedendek-pier-van-start-18033/, waarna het nu tijd is voor de volgende stap. Herman Smit, general manager De Pier B.V.: "Naast de eigentijdse foodconcepten en shops staan er op De Pier nu ook culturele events, markets, kidsmiddagen en uiteenlopende muzikale optredens op het programma. Zo hebben we alle ingrediënten in huis om bezoekers een heerlijke dag te bezorgen en biedt De Pier echt voor elk wat wils. En dit het hele jaar door!"

*De Pier Markets*
De Pier organiseert in samenwerking met Fresh Events en Kreativ Events ieder eerste weekend van de maand een Pier Market, waaronder Salt Markets, Home Made Markets, Vintage Markets en Christmas Markets.

*KnutselPier*
In samenwerking met Sweet and Happy Eventz wordt elke woensdagmiddag vanaf 14.00 – 16.00 uur De Pier omgetoverd tot de KnutselPier. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar kunnen dan onder begeleiding een knutselworkshop krijgen en na afloop hun mooie creatie mee naar huis nemen. De ouders kunnen in de tussentijd goed toeven op de Foodboulevard.

*Over De Pier*
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer "open":http://www.decafekrant.nl/nieuws/de-pier-vanaf-zaterdag-open-11770/ voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.

Overig nieuws