De Pier maakt programmering bekend

25 september 2015 |
De Pier maakt programmering bekend

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op het Pier Podium elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondag optredens van (lokale) bandjes en straatartiesten. Het culturele festival TodaysArt 2015 dat vanavond en morgen op De Pier plaatsvindt, markeert de culturele opening.

Foodboulevard
De Pier is weer open en wordt al dé nieuwe foodboulevard van Scheveningen genoemd. Diverse horecaondernemers hebben de afgelopen maanden hun deuren geopend waarna het nu tijd is voor de volgende stap. Herman Smit, general manager De Pier B.V.: "Naast de eigentijdse foodconcepten en shops staan er op De Pier nu ook culturele events, markets, kidsmiddagen en uiteenlopende muzikale optredens op het programma. Zo hebben we alle ingrediënten in huis om bezoekers een heerlijke dag te bezorgen en biedt De Pier echt voor elk wat wils. En dit het hele jaar door!"
De Pier Markets
De Pier organiseert in samenwerking met Fresh Events en Kreativ Events ieder eerste weekend van de maand een Pier Market, waaronder Salt Markets, Home Made Markets, Vintage Markets en Christmas Markets.

KnutselPier
In samenwerking met Sweet and Happy Eventz wordt elke woensdagmiddag vanaf 14.00 – 16.00 uur De Pier omgetoverd tot de KnutselPier. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar kunnen dan onder begeleiding een knutselworkshop krijgen en na afloop hun mooie creatie mee naar huis nemen. De ouders kunnen in de tussentijd goed toeven op de Foodboulevard.

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer "open":http://www.decafekrant.nl/nieuws/de-pier-vanaf-zaterdag-open-11770/ voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie wordt ludiek; er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca stemt deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De CaféKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonderne ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Interview Longread
Een blikje cola drinken op het eigen terras, direct een boete

Café-eigenaresse Tessa Hassing werd afgelopen zaterdag geconfronteerd met een ijverige boa. Nietsvermoedend trok zij op haar eigen terras van Café Tess in het centrum van Heerlen een blikje cola open, waarna ze door een opsporingsambtenaar werd aangesproken. “Het wordt een heel v ...

Themamaand energie
Alles over energielabels en keurmerken

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: