Anton draagt café over aan jongere generatie

26 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na ruim veertig jaar in de horeca en 33 jaar als leidinggevende van het team van Café 't Hemeltje in Bloemendaal, heeft Anton Tielen op 1 februari het stokje overgedragen aan een jongere generatie.

De dochter van Anton, Judith Tielen(29), zal samen met Madison van Wanrooij (29) in een duofunctie de bedrijfsleiding van Café 't Hemeltje voortzetten. Judith heeft na haar rechtenstudie goed om zich heen gekeken en heeft nu definitief voor de horeca gekozen. 

Dochter aan het roer

Anton: "Judith werkt al ongeveer tien jaar mee in Café 't Hemeltje, waarvan de laatste twee jaar fulltime. Madison heeft afgelopen jaar de Hogere Hotelschool afgerond en kwam ongeveer elf jaar geleden als mijn leerling binnen bij Café 't Hemeltje. Tijdens haar studie is Madison altijd bij Café 't Hemeltje blijven werken en ik heb Madison bij haar studie ook altijd ondersteund."

Toch nog af en toe achter de bar
 

De horecaondernemer vervolgt: "Een duofunctie is ideaal bij Café 't Hemeltje, juist vanwege de ruime openingstijden (7dagen per week, wekelijks 112uur open) waardoor altijd één van de bedrijfsleidsters aanwezig is.
Ikzelf zal, wanneer ik door de bedrijfsleiding ingeroosterd word, een aantal bardiensten draaien."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: