Anton draagt café over aan jongere generatie

26 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na ruim veertig jaar in de horeca en 33 jaar als leidinggevende van het team van Café 't Hemeltje in Bloemendaal, heeft Anton Tielen op 1 februari het stokje overgedragen aan een jongere generatie.

De dochter van Anton, Judith Tielen(29), zal samen met Madison van Wanrooij (29) in een duofunctie de bedrijfsleiding van Café 't Hemeltje voortzetten. Judith heeft na haar rechtenstudie goed om zich heen gekeken en heeft nu definitief voor de horeca gekozen. 

Dochter aan het roer

Anton: "Judith werkt al ongeveer tien jaar mee in Café 't Hemeltje, waarvan de laatste twee jaar fulltime. Madison heeft afgelopen jaar de Hogere Hotelschool afgerond en kwam ongeveer elf jaar geleden als mijn leerling binnen bij Café 't Hemeltje. Tijdens haar studie is Madison altijd bij Café 't Hemeltje blijven werken en ik heb Madison bij haar studie ook altijd ondersteund."

Toch nog af en toe achter de bar
 

De horecaondernemer vervolgt: "Een duofunctie is ideaal bij Café 't Hemeltje, juist vanwege de ruime openingstijden (7dagen per week, wekelijks 112uur open) waardoor altijd één van de bedrijfsleidsters aanwezig is.
Ikzelf zal, wanneer ik door de bedrijfsleiding ingeroosterd word, een aantal bardiensten draaien."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Columns
Column Richard Moerkerk: Meer 0.0 van de tap

De gedachte aan een grapefruitsalade met bladspinazie, geroosterde pijnboompitjes en een steak tartaar maakt het me bijzonder lastig om deze column te typen. Helemaal nu ik ook nog aan een begeleidend witbier van Lowlander denk, het water loopt me in de mond! Het bier is gebrouwen met sinaasappel- e...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Amber Ott is de beste biertapper van Nederland

Biertappen is echt een vak en vraagt om vakmanschap. Dat was vandaag duidelijk te zien tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen op Horecava 2020. Van alle barmannen en barvrouwen die de afgelopen maanden meededen aan de regionale voorrondes, stonden er vandaag 47 deelnemers in d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: