Anton draagt café over aan jongere generatie

26 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na ruim veertig jaar in de horeca en 33 jaar als leidinggevende van het team van Café 't Hemeltje in Bloemendaal, heeft Anton Tielen op 1 februari het stokje overgedragen aan een jongere generatie.

De dochter van Anton, Judith Tielen(29), zal samen met Madison van Wanrooij (29) in een duofunctie de bedrijfsleiding van Café 't Hemeltje voortzetten. Judith heeft na haar rechtenstudie goed om zich heen gekeken en heeft nu definitief voor de horeca gekozen. 

Dochter aan het roer

Anton: "Judith werkt al ongeveer tien jaar mee in Café 't Hemeltje, waarvan de laatste twee jaar fulltime. Madison heeft afgelopen jaar de Hogere Hotelschool afgerond en kwam ongeveer elf jaar geleden als mijn leerling binnen bij Café 't Hemeltje. Tijdens haar studie is Madison altijd bij Café 't Hemeltje blijven werken en ik heb Madison bij haar studie ook altijd ondersteund."

Toch nog af en toe achter de bar
 

De horecaondernemer vervolgt: "Een duofunctie is ideaal bij Café 't Hemeltje, juist vanwege de ruime openingstijden (7dagen per week, wekelijks 112uur open) waardoor altijd één van de bedrijfsleidsters aanwezig is.
Ikzelf zal, wanneer ik door de bedrijfsleiding ingeroosterd word, een aantal bardiensten draaien."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Cocktails
Wordt Tess Posthumus beste bartender ter wereld?

Voor het derde achtereenvolgende jaar maakt Tess Posthumus kans op de titel ‘International Bartender of the Year’. Daarnaast is de bar Flying Dutchmen Cocktails, die ze begin dit jaar samen met Timo Janse opende genomineerd in de categorie 'Best New International Cocktail Bar'. V...

Achtergronden Tech
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een systeem dat het keukenmanagement stroomlijnt. De meeste chefs die ermee werken willen niet anders meer, merkt Arjan Mul op. Arjan is dealer van unTill K...

Advertorial
Fonte Frappés: veganistisch, minder zoet en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Achtergronden Wijn
Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen

Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen, zo blijkt uit onderzoek van wetenschappers van de Polytechnische Universiteit van Madrid. Zij kwamen tot deze conclusie nadat 280 vrijwilligers een blinde smaaktest hadden gedaan. Hierbij moesten zes wijnen geproefd worden, zo lezen we op hln.be. Gelukza...

Columns Achtergronden
Column: maak van het WK gewoon een ander feestje

Het WK Voetbal is binnen de horeca taditioneel het domein van de cafés. Jammer dat onze mannen er dit keer niet bij zijn, maar dat is natuurlijk geen reden om het feest aan ons voorbij te laten gaan. En met al die mensen met buitenlandse roots in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om toch...

Koffie & thee Internationaal
Mondiale koffiesector gebouwd op drijfzand

Terwijl grote fusies en overnames de toon zetten in de koffie-industrie en investeerders miljarden euro’s steken in het eindproduct, verkeert de koffieproductie in zwaar weer. Dit raakt de waarde en economische perspectieven in de hele keten, van koffieboer tot consument. Als het inkomen van b...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: