Anton draagt café over aan jongere generatie

26 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na ruim veertig jaar in de horeca en 33 jaar als leidinggevende van het team van Café 't Hemeltje in Bloemendaal, heeft Anton Tielen op 1 februari het stokje overgedragen aan een jongere generatie.

De dochter van Anton, Judith Tielen(29), zal samen met Madison van Wanrooij (29) in een duofunctie de bedrijfsleiding van Café 't Hemeltje voortzetten. Judith heeft na haar rechtenstudie goed om zich heen gekeken en heeft nu definitief voor de horeca gekozen. 

Dochter aan het roer

Anton: "Judith werkt al ongeveer tien jaar mee in Café 't Hemeltje, waarvan de laatste twee jaar fulltime. Madison heeft afgelopen jaar de Hogere Hotelschool afgerond en kwam ongeveer elf jaar geleden als mijn leerling binnen bij Café 't Hemeltje. Tijdens haar studie is Madison altijd bij Café 't Hemeltje blijven werken en ik heb Madison bij haar studie ook altijd ondersteund."

Toch nog af en toe achter de bar
 

De horecaondernemer vervolgt: "Een duofunctie is ideaal bij Café 't Hemeltje, juist vanwege de ruime openingstijden (7dagen per week, wekelijks 112uur open) waardoor altijd één van de bedrijfsleidsters aanwezig is.
Ikzelf zal, wanneer ik door de bedrijfsleiding ingeroosterd word, een aantal bardiensten draaien."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Bier
Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%

Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%, een nieuw alcoholvrij bier, en brengt deze exclusief naar de horeca. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: