Anton draagt café over aan jongere generatie

26 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na ruim veertig jaar in de horeca en 33 jaar als leidinggevende van het team van Café 't Hemeltje in Bloemendaal, heeft Anton Tielen op 1 februari het stokje overgedragen aan een jongere generatie.

De dochter van Anton, Judith Tielen(29), zal samen met Madison van Wanrooij (29) in een duofunctie de bedrijfsleiding van Café 't Hemeltje voortzetten. Judith heeft na haar rechtenstudie goed om zich heen gekeken en heeft nu definitief voor de horeca gekozen. 

Dochter aan het roer

Anton: "Judith werkt al ongeveer tien jaar mee in Café 't Hemeltje, waarvan de laatste twee jaar fulltime. Madison heeft afgelopen jaar de Hogere Hotelschool afgerond en kwam ongeveer elf jaar geleden als mijn leerling binnen bij Café 't Hemeltje. Tijdens haar studie is Madison altijd bij Café 't Hemeltje blijven werken en ik heb Madison bij haar studie ook altijd ondersteund."

Toch nog af en toe achter de bar
 

De horecaondernemer vervolgt: "Een duofunctie is ideaal bij Café 't Hemeltje, juist vanwege de ruime openingstijden (7dagen per week, wekelijks 112uur open) waardoor altijd één van de bedrijfsleidsters aanwezig is.
Ikzelf zal, wanneer ik door de bedrijfsleiding ingeroosterd word, een aantal bardiensten draaien."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Check de HorecaMarketingkalender 2019!

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Vijf jaar campagne NIX18: normverandering op gang in de horeca

Op 1 januari is het precies vijf jaar geleden dat de leeftijdsgrens voor roken en drinken werd verhoogd naar 18 jaar. In deze periode is er veel veranderd, ook in de horeca. Omdat het rookverbod al ruim 10 jaar geleden werd ingevoerd, zien horecaondernemers vooral een normverandering bij alcohol. De...

Columns Achtergronden
Column: niet zeuren, maar veranderen

We drinken steeds minder alcohol en eten minder vlees. Ook suikerhoudende dranken, zoals frisdranken en vruchtensappen, gaan minder vaak over de toonbank. Dat is geen aanname, maar een harde realiteit: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het voedingspatroon tussen 2007 en ...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: