Net als de meeste sectoren, kampt ook de horeca nog steeds met arbeidskrapte. En naar verwachting houdt deze de komende jaren nog aan. Daarom lanceert...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert met trots een nieuw, fris design voor Pepsi. Dit is de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe vis...
De Heidebrouwerij kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe en opwindende merkuitstraling, ontworpen door kunstenaar Henk Schiffmacher. Met e...
Horecabedrijven hebben (soms zonder zich ervan bewust te zijn) vaak flinke hoeveelheden data van gasten in hun bezit. Naast adressen en telefoongegeve...
Van 29 februari tot en met 3 maart wordt de Domtoren omgetoverd tot een biercafé door de Utrechtse brouwerij vandeStreek. Tijdens dit pop-up ca...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
Ondernemen in Maastricht. Bastiaan Bronkhorst werd in april vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Stadsbrouwerij Maastricht, met als doel de g...
De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...
Koninklijke De Kuyper, wereldwijd één van de meest vooraanstaande bedrijven in cocktail likeuren, maakte maandag bekend dat de huidige c...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
Horecaondernemers ervaren de marges die zij moeten afstaan aan de bezorgplatforms als een uitdaging. Daarom zocht de redactie van deze vaksite uit hoe...
Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant h...
Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal grote brouwerijen, uiteenlopend...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze rubriek ‘Waar moe...
Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...
Het gaat over het algemeen steeds beter met ondernemers. Gevraagd naar hoe het bedrijf ervoor staat, geven ze gemiddeld een 7,5 als rapportcijfer. Dat...
Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier uitgaat, zorgt de horeca voor een gastvrije sfeer. Je wilt graag zien dat iedereen het naar zijn zin heef...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
Maandag 9 oktober om 11 uur opende MECC Maastricht de deuren van weer een nieuwe editie van BBB Maastricht, de jaarlijkse horecavakbeurs die Nederland...
Sterkedrankenproducent Nolet is van plan om branchegenoot Lucas Bols voor bijna 270 miljoen euro over te nemen, zo maken beide ondernemingen bekend vi...
Per 29 september dit jaar is Royal Unibrew de officiële eigenaar van Vrumona. De closing van de deal heeft plaatsgevonden en de aandelen van Vrum...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van De Caf&ea...
Ondernemen in Assen. Café De Koppelpaarden in Assen, dat zichzelf trots afficheert als 'hét biercafé van Assen', heeft sinds de o...
Het bepalen van de juiste verkoopprijs van bier is cruciaal voor horecaondernemers. Het vereist een goede balans tussen winstgevendheid en klanttevred...
In de schaduw van glanzende tapkranen en het proosten door tevreden gasten staat een onderwerp dat diep geworteld is in de wereld van de horeca: brouw...
Ondernemen in Groningen. In een hoekpand in het hart van Groningen heeft Brouwerij Martinus zijn thuis gevonden. Een brouwerij met een verhaal dat beg...
The Harbour Club, een Nederlands restaurantconcept, heeft een compleet nieuw managementteam aangesteld. De vernieuwing is een strategische zet om de b...
Koninklijke Grolsch heeft Emily Pittman benoemd tot nieuwe Managing Director. Pittman neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken en alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van k...
Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...
Op vrijdag 9 juni is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd voor zijn Meesterproef SV...
Alcoholvrije dranken maken een flinke opmars op de menukaart in de Nederlandse horeca. Het past binnen de ontwikkeling waarbij de consument vraagt om...
Op woensdag 19 april 2023 vindt voor de negende keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’, de wedstri...
Jasper Kessels (36) is per 1 april de nieuwe Directeur Horeca van AB InBev. Hij volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse...