Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Vegetariërs

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done
22 maart 2016 • Nieuws

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

De Schijf van Vijf krijgt iedere paar jaar een update. Vandaag werd de nieuwe Schijf van Vijf bekendgemaakt. En wat blijkt? Brood mag weer! Witbrood...

Veggie Event bijna van start
12 mei 2015 • Nieuws

Veggie Event bijna van start

Aanstaande maandag is het zover. Dan organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde, een evenement voor chefs over ve...

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event
25 maart 2015 • Nieuws

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op het Veggie Chef o...

Leer beter vegetarisch koken
24 februari 2015 • Nieuws

Leer beter vegetarisch koken

Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens dit even...

Amerikaans eten in Zoetermeer
24 september 2014 • Nieuws

Amerikaans eten in Zoetermeer

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is net buiten...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Richard Moerkerk: Campagne voor volmout
Columns Richard Moerkerk 27 oktober 2025

Richard Moerkerk: Campagne voor volmout

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’
19 november 2025

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"
KHN Interview 31 oktober 2025

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"

Haagse brouwerijen bundelen krachten voor een sterker Haags bieraanbod
Bier 29 oktober 2025

Haagse brouwerijen bundelen krachten voor een sterker Haags bieraanbod

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel
Bier Opening 7 november 2025

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel

Meest gelezen deze week

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’
19 november 2025

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’

Een kwart van de Nederlanders vindt mocktails niet meer dan dure limonade
Ondernemen 18 november 2025

Een kwart van de Nederlanders vindt mocktails niet meer dan dure limonade

Studentenuitzendbureau Mise en Place is verkocht
Overname 18 november 2025

Studentenuitzendbureau Mise en Place is verkocht

Jopen wint twee keer goud bij Brussels Beer Challenge
Bier Awards 18 november 2025

Jopen wint twee keer goud bij Brussels Beer Challenge

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel
Bier Opening 7 november 2025

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel

Uitgelicht

Samen koken: optimale workflow in de keuken
spotlightweken Keukens 26 november 2025

Samen koken: optimale workflow in de keuken

In een professionele horecakeuken is efficiëntie een vorm van kunst. Terwijl de gasten ontspannen genieten van hun wijn, is het achter de scherme...

Nieuwe invulling van alcoholvrij genieten: De Kuyper Ready to Serve Cocktails 0.0%
productnieuws Drinks 26 november 2025

Nieuwe invulling van alcoholvrij genieten: De Kuyper Ready to Serve Cocktails 0.0%

Koninklijke De Kuyper lanceert nieuwe kant-en-klare alcoholvrije cocktails in de Nederlandse retail en horeca. Het gaat om de 0.0% Passionfruit Martin...

Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij speciaalbier nog altijd in de lift
Bier 27 november 2025

Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij speciaalbier nog altijd in de lift

Nederlandse bierdrinkers kiezen de laatste jaren steeds vaker voor alcoholvrij speciaalbier. Consumenten waarderen vooral de verbeterde smaak en het g...

Video's

5 herfstige cocktail recepten

5 herfstige cocktail recepten

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

9 bartrucs in 90 seconden!

9 bartrucs in 90 seconden!

Café & Innovatie

Horecava en Wine Professional bundelen krachten
Events Branded Content 14 november 2025

Horecava en Wine Professional bundelen krachten

Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de toonaangevende wijnbeur...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak
Branded Content 8 juli 2025

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak

In de horeca draait alles om beleving. Een goed getapt biertje smaakt al heerlijk, maar in het juiste glas komt het écht tot zijn recht. En wat...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite