Zet uw zintuigen tactisch in!

26 oktober 2012 |
Zet uw zintuigen tactisch in!<

Voor een kok van een (eet)café zijn de zintuigen voelen, proeven en zien de meest belangrijkste. De caféondernemer wil vooral alles zien en horen in de branche.Bezoek het Prikkel je Zintuigen-evenement.

Zoek de uitdaging
Een échte kok van een (eet)café en een caféondernemer ambitieus. Ondanks de minder goede economische vooruitzichten en de veranderende branche, blijft hij of zij een warm persoon die op zoek blijft naar die uitdaging. Zoek niet verder, maar bezoek de nieuwste beurs Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober in Gilze.

Drie professionals uit de branche
In het Culinair Pretpark (Cooking & Baking Plaza in Gilze) worden uw zintuigen geprikkeld. Op een professionele wijze. Praat met vakmensen van Mise en Place over personeel, leer van de professionaliteit van Deli XL en uw keukenbrigade wordt geïnspireerd en geprikkeld. Met de aanwezigheid van Levens Cooking & Baking Systems bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de keukenapparatuur.

Inschrijven
Kom daarom langs en laat u verbazen en verrassen. Schrijf u in en ontvang gratis vakinformatie en de nieuwste trends. Levens Cooking & Baking Systems B.V., Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Achtergronden
Kinderdag bij strandpaviljoen in Noordwijk

St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk) staat op zondag 15 september weer volledig in het teken van de kids! Kidsday 2019, het kinderfestijn van de Bollenstreek. Dit jaar is Kidsday nog uitgebreider dan anders. Kids mogen lekker springen op de luchtkussens met de beats van DJ Kevin, spelen in de na...

Amsterdam Opening
Tunes Bar (Conservatorium Hotel Amsterdam) wordt Taiko Bar

Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar, onder leiding van Schilo van Coevorden, uitgegroeid tot een ongeëvenaarde cohesie van keuken en bar met onmiskenbare Aziatische invloeden, waar...

Economie Personeel
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar

De horecasector kent, mede door het grote aandeel jonge arbeidskrachten, traditioneel een grote arbeidsdynamiek. De branche wordt door het grote personeelsverloop geconfronteerd met torenhoge kosten. Zo kost het vervangen van een fulltime werkende kok bijna 30.000 euro en het vervangen van een fullt...

Bier Achtergronden
Krat is de ster in nieuwe Heineken campagne

In de nieuwe Heineken® campagne, die vandaag live gaat, staat de Nederlandse vindingrijkheid, pragmatisme en een gezonde dosis zelfspot centraal. En waar komt dat beter tot uiting dan in de ‘ster’ van de nieuwe campagne: het Heineken krat. Josefien Olij, Marketing Manager Heineken...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: