Wiertz Company opent urban grand café in Kerkrade

28 november 2016 | Thijs Jacobs

De Limburgse organisatie Wiertz Company van ondernemersechtpaar Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz opent in 2017 een urban grand café, Bites 'n Booze op de markt in Kerkrade. Voor dit doel verwierf het echtpaar onlangs het voormalige 'Navarro pand' aan de Markt 53. Dit pand kwam afgelopen jaar nog in het nieuws toen een motorclub van plan was hier het clubhuis te vestigen. 

Wiertz Company is actief in Limburg als intermediaire organisatie op het gebied van alles wat met mens en werk te maken heeft. Met behulp van een brede dienstverlening worden er tal van oplossingen geboden. Een van de diensten betreft Wiertz Gastvrij, gespecialiseerd in personeelsvraagstukken voor hospitality en horeca. Het nieuwe grand café sluit naadloos aan bij de activiteit van Wiertz Gastvrij. Het zal een van de visitekaartjes van het label worden. Daarnaast is het de bedoeling er horeca krachten op te leiden en ervaring te laten op doen. 

Het bestaande horecapand zal eerst grondig verbouwd worden. Ook komt er een extra etage bovenop. Deze etage zal ingericht worden als "sky bar" en is separaat te gebruiken voor feesten en private dining. Het nieuwe urban grand café zal in de loop van 2017 operationeel zijn, liefst nog voor het Wereld Muziek Concours dat in Kerkrade plaats vindt in de maand juli. Wiertz Company heeft alle vertrouwen in deze nieuwe activiteit. Het centrum van Kerkrade staat er na een grondige verbouwing goed bij. Er zijn tal van publiekstrekkers in de nabije omgeving die zorgen voor de noodzakelijke aantrekkingskracht. De 'big five' van activiteiten zijn Roda JC, Rolduc, GaiaZOO, Museumplein en Center Court. De markt in Kerkrade is het bourgondische hart van die activiteiten en een ware ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Wiertz Gastvrij- Booze n Bites 

Impressie van het nieuwe grand café, Bites 'n Booze op de Markt in Kerkrade.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: