Wie heeft de meest duurzame horecazaak?

21 juni 2016 | Christel Tuin
Wie heeft de meest duurzame horecazaak?<

De Gaia Green Awards zijn nieuwe awards voor horecabedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De award is een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. Gisteren zijn de genomineerden bekend gemaakt. De 15 genomineerde bedrijven (per categorie) zijn:

?Hotels

ECOMAMA Hotel (Amsterdam)
Suite Hotel Pincoffs (Rotterdam)
De Pingerhoeve (Nuth)
Radisson Blu Palace Hotel (Noordwijk)
Kloosterhotel ZIN (Vught)

Restaurants

Vork en Mes (Hoofddorp)
De Veldkeuken Amelisweerd (Bunnik)
Restaurant Dertien (Rotterdam)
Restaurant Het Ambacht (Heerenveen)
Café Restaurant Logica (Leiden)

Strandpaviljoens

Pier 32 (Den Haag)
Aloha Beach (IJmuiden Noordpier)
Strandtent Elements Beach (’s Gravenzande)
De Haven van Renesse (Renesse)
De Kwartel  (Den Haag)

Stemmen
?Begin september kiest de jury uit deze groep uiteindelijk 3 finalisten die op 19 september op het Dit Smaakt Naar Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam kans maken op de award. In de tussentijd kan er op de genomineerden gestemd worden. Het aantal stemmen telt voor een deel mee in de beoordeling van de jury.

 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de Caf├ęKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: