PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

17 oktober 2012
PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

Van 29 t/m 31 oktober 2012 wordt het één groot feest in het Culinair Pretpark in Gilze, waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Ook Levens gaat verrassen.

Ruiken, voelen, zien, horen en uiteraard proeven zullen de rode draad van dit spetterende evenement vormen. Levens gaat de volgende activiteiten verzorgen:

*Workshop Bake-off met de Bakermat*
De Leventi Bakermat is een exponent van een door Levens bedacht marketingconcept om brood en aanverwante producten in het zicht van de klant af te bakken. Een van de redenen hiervoor is dat de geur van vers brood de verkoop positief stimuleert. Daarnaast heeft de Bakermat zich bewezen als master in de grootkeuken. Hoe kunt u dit veelzijdige apparaat inzetten? Wat zijn de mogelijkheden en de kracht? Hoe bak je een broodje mooi goudbruin? Laat u leiden naar een wereld vol knapperigheid en smaak!

*Inspiratieworkshop combisteamen met de Combimat*
De combisteamer heeft sinds zijn introductie in de jaren ‘70 de professionele keuken compleet veranderd. Door bewezen voordelen op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en rentabiliteit is de combisteamer van onmisbare toegevoegde waarde in de keuken geworden. Waarom is dat? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de mogelijkheden? Laat u inspireren tijdens de innovatieve workshop met Leventi Combimat!

*Workshop Turbochef - Zo snel - je gelooft je ogen niet!*
'Rapid Cooking' is een trend die zich de laatste tijd steeds sneller aan het ontwikkelen is. TurboChef ovens bereiden tot twaalf keer sneller en geven consistente resultaten zonder de vermindering van de kwaliteit. Wat kun je allemaal bereiden in de TurboChef? Onze expertchef vertelt het u graag!

*Masterclass inductie ism Lebouille en W&G*
Ook zal Levens een masterclass verzorgen. Al deze workshops prikkelen vast en zeker uw aandacht, althans als u die ondernemer bent die wel meer rendement wilt en blijft vernieuwen en verbeteren. "Schrijf u gratis in":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php voor het evenement.

Overig nieuws