'Van niets, iets kunnen maken'

31 oktober 2012
'Van niets, iets kunnen maken'

"Het liep lekker, het plaatje klopte", aldus Joris Levens, commercieel directeur van Levens Cooking & Baking Plaza. Levens doelt hiermee op het driedaagse evenement Prikkel je Zintuigen.

*Vooral inspireren*
Van 29 t/m 31 oktober stond het Culinair Pretpark in Gilze in het teken van de zintuigen van de horecaondernemer. Om precies te zijn, het prikkelen van de zintuigen. Naast Levens, zaten Mise en Place en Deli XL ook in de organisatie. Drie dagen lang konden horecaondernemers het evenement gratis bezoeken. "We wilden mensen vooral inspireren. De chef-koks lieten met de producten van Deli XL innovaties zien. Monique Nefkes, de winnares van de Zilveren Champignon, kan heel goed van niets iets maken. Dan ben je heel creatief. Een simpel gerecht, met een mooi rendement wat goed is voor de omzet, lieten we zien", aldus Levens. Zo werd een appeltaartje in een aluminium blikje geserveerd en bedacht Carl Siegert het provinciebroodje met twaalf verschillende varianten. "Daar is over nagedacht", aldus de organisator.

*De juiste sfeer*
Volgens Levens was er een goede balans tussen de samenwerkende partijen waardoor de beurs 'lekker liep'. "De combinatie met Mise en Place en Deli XL klopte. Ook het licht en het geluid zorgden voor een goede sfeer." Het Culinair Pretpark is op 8 november wederom goed gevuld vanwege de Nationale Petroldag en op 12 november staat het park in het teken van de Nationale Cafetariadag. In het nieuwe jaar wordt op 27 januari 2013 de Bakkersdag georganiseerd.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws