Twentsche Foodhal presenteert eigen bier met spetterend optreden

28 augustus 2020 | redactie

Op donderdag 3 september gaat de Twentsche Foodhal proosten met hun gasten op hun eigen bier 'Twentsche Streken'. Het bier is al een tijdje geland in de Twentsche Foodhal, alleen door corona is het evenement destijds geannuleerd. Nu tijd voor een herkansing, met live-muziek van Ten Times A Million!

De Twentsche Foodhal bevindt zich op loopafstand van het centrum van Enschede, in de wijk De Bothoven. Je kunt hier heerlijk in festivalsfeer eten en drinken bij één van de acht wereldkeukens. “Ik heb vroeger veel gereisd en er is zo veel moois te ontdekken aan geuren en smaken", zegt Erik enthousiast. Deze gedachte was het idee voor zijn eigen bier. Deze dorstlesser is voor de echte avonturier, die het stiekem ook wel heel fijn vindt om dicht bij huis te blijven. Een verrassend, stevig bier van hoge gisting. Tonen van fruit, kruiden en hop geven dit amberkleurige bier karakter.  Het gevoel van thuiskomen, in een bier."

Donderdag 3 september wordt het bier 'Twentsche Streken' gevierd met een akoestisch concert van Ten Times A Million. Het vijftal produceert een kenmerkende sound. Hun muziek wordt vergeleken met acts als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Royal Blood. Eigenlijk dit jaar, maar nu óók volgend jaar zijn ze al bevestigd voor Pinkpop. Een tafel reserveren is noodzakelijk en kan via twentschefoodhal.nl/tafel-reserveren, de Twentsche Streken landt opnieuw vanaf 18:00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Nice 'n Easy
Ook een sterrenchef gebruikt soms 'convenience'

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Nice 'n Easy
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?

Een goed draaiende horecazaak is geen garantie op succes bij meerdere vestigingen. De reden is simpel: een topmanager kan niet overal tegelijk zijn. Om de controle te behouden over vitale processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost maken multi-unit ondernemingen steeds vaker gebruik van ee...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: