Strandopening met nachtvorst

22 maart 2013 |
Strandopening met nachtvorst

Een strandopening met nachtvorst was ook voor de broers Michiel en Martijn van den Bergh van strandpaviljoen Bries een primeur. Bondscoach Louis van Gaal was aanwezig en nam bij de opening een

cheque in ontvangst van 82.295 euro voor de stichting 'Spieren voor Spieren'.

Opening strandseizoen
Horecazaak Bries opent jaarlijks traditioneel het Nederlandse strandseizoen en gaat inmiddels aan het vijfde jaar beginnen. In aanwezigheid van burgemeester Lokker en notaris Kruis-Sweere werd de cheque overhandigd in het bijzijn van 750 genodigden.

Topondernemer
"Als je in deze moeilijke tijden voor de horeca jaarlijks zo’n feest kan geven en ook nog eens een cheque met zo’n enorm bedrag kan initiëren, dan ben je een topondernemer", aldus de bondscoach die in zijn trainingspak op een leuke manier afstak tussen alle chique geklede gasten. Burgemeester Jan Pieter Lokker opende daarna het Nederlandse strandseizoen 2013. Bries Noordwijk staat op het strand van Noordwijk en heeft een oppervlakte van 1000 m2.

Op de foto: Michiel en Martijn van den Bergh, Louis van Gaal, Gerard Joling, burgemeester Lokker en notaris Kruis-Sweere.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Columns Column Thijs Jacobs
Het nieuws? Er is even geen nieuws

Het nieuws? Binnen onze geliefde cafébranche is er al een tijdje geen nieuws. Voor ons gevoel al een hele lange tijd. Zicht op heropening van de horeca is er nog even niet, zeker niet met de coronacijfers zoals we die nu zien. Ja, er is wel aandacht voor de restaurants die heel misschien kunn ...

Drinks Bier
Bavaria doopt nieuwe brouwinstallatie voor nieuwe 0.0% die smaakt als pils 

Vandaag onthult brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat schuimt, ruikt én smaakt als een alcohol ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in de horeca

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: