Strandopening met nachtvorst

22 maart 2013
Strandopening met nachtvorst

Een strandopening met nachtvorst was ook voor de broers Michiel en Martijn van den Bergh van strandpaviljoen Bries een primeur. Bondscoach Louis van Gaal was aanwezig en nam bij de opening een

cheque in ontvangst van 82.295 euro voor de stichting 'Spieren voor Spieren'.

*Opening strandseizoen*
Horecazaak Bries opent jaarlijks traditioneel het Nederlandse strandseizoen en gaat inmiddels aan het vijfde jaar beginnen. In aanwezigheid van burgemeester Lokker en notaris Kruis-Sweere werd de cheque overhandigd in het bijzijn van 750 genodigden.

*Topondernemer*
"Als je in deze moeilijke tijden voor de horeca jaarlijks zo’n feest kan geven en ook nog eens een cheque met zo’n enorm bedrag kan initiëren, dan ben je een topondernemer", aldus de bondscoach die in zijn trainingspak op een leuke manier afstak tussen alle chique geklede gasten. Burgemeester Jan Pieter Lokker opende daarna het Nederlandse strandseizoen 2013. Bries Noordwijk staat op het strand van Noordwijk en heeft een oppervlakte van 1000 m2.

*Op de foto:* Michiel en Martijn van den Bergh, Louis van Gaal, Gerard Joling, burgemeester Lokker en notaris Kruis-Sweere.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws