Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

30 juli 2010 |
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Van maandag 13 tot en met woensdag 15 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats in Apeldoorn. De Foodservice Fair, bedoeld voor de complete foodservice-markt, staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de ondernemer of kok. Zij zijn immers de professionals die weten hoe gasten bedient moeten worden: met persoonlijke passie, unieke smaak en deskundig gastheerschap. En daarvoor biedt Deli XL samen met haar leveranciers op de beurs alles wat de 'smaakkunstenaars' nodig hebben.

Vier proefgebieden
Onder het thema ‘Proef je eigen smaak’ worden op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar gebracht. Zo vinden ondernemers en managers op het paviljoen ‘Proef je eigen resultaat’ efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten. Vinden koks op het paviljoen ‘Proef je eigen assortiment’ alles op het gebied van vers, convenience, wijn, koffie en non food. Op het derde paviljoen ‘Proef je eigen innovatie’ maken bezoekers kennis met de laatste trends en ontwikkelingen en bij ‘Proef je eigen inspiratie’ wordt kennis gedeeld tijdens boeiende presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.

Programma
De beurs biedt volop beleving en inspiratie, waarbij ruim 160 leveranciers zich presenteren. Iedere dag vinden er demonstraties en evenementen plaats. Zo zal er op maandag een trendsessie zijn voor de horeca, met input van Shoot my Food, is er op dinsdag een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats. De woensdag staat in het teken van MVO, waar organisaties kennis en ervaringen delen over duurzaam ondernemen.

Registratie en openingstijden
Voor eenvoudige en snelle toegang tot de Deli XL Foodservcie Fair 2010 kunnen bezoekers zich registreren op www.delixl.nl/foodservicefair De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 13 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag en woensdag van 11.00 – 18.00 uur.
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: