Sergio Herman organiseert Foodfest

19 augustus 2015
Sergio Herman organiseert Foodfest

Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand te genieten van al het
goeds dat de regio op culinair gebied te bieden heeft. Op maandag 7 september vindt namelijk de eerste editie van Foodfest, een initiatief van Stichting Inspired Events, plaats.

*Sergio Herman*
Het foodfestival is één van de eerste projecten van Stichting Inspired Events. Deze stichting is opgericht door niemand minder dan topchefs "Sergio Herman":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=sergio&x=zoeken (Pure C en The Jane), Syrco Bakker (Pure C), collega-ondernemers Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van Strandhotel in Cadzand-Bad. Foodfest moet inspireren en de Zeeuws-Vlaamse foodregio promoten. Het evenement is bedoeld om inspiratie op te doen door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in de VIP-lounge, maar ook gewoon in de duinen.

*Stories of food*
Tijdens Foodfest zullen onder andere Sergio Herman en tv-chef Sophie Dumont een verhaal delen over hun relatie met (ambachtelijk) eten. Foodfest vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. Rond de klok van 13:30 uur wordt per boot het 'eerste' mandje oesters aan wal gebracht en aan co-founder van de Stichting Inspired Events, Sergio Herman, overhandigd.

Overig nieuws