Sergio Herman organiseert Foodfest

19 augustus 2015 |
Sergio Herman organiseert Foodfest<

Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand te genieten van al het
goeds dat de regio op culinair gebied te bieden heeft. Op maandag 7 september vindt namelijk de eerste editie van Foodfest, een initiatief van Stichting Inspired Events, plaats.

Sergio Herman
Het foodfestival is één van de eerste projecten van Stichting Inspired Events. Deze stichting is opgericht door niemand minder dan topchefs Sergio Herman (Pure C en The Jane), Syrco Bakker (Pure C), collega-ondernemers Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van Strandhotel in Cadzand-Bad. Foodfest moet inspireren en de Zeeuws-Vlaamse foodregio promoten. Het evenement is bedoeld om inspiratie op te doen door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in de VIP-lounge, maar ook gewoon in de duinen.
Stories of food
Tijdens Foodfest zullen onder andere Sergio Herman en tv-chef Sophie Dumont een verhaal delen over hun relatie met (ambachtelijk) eten. Foodfest vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. Rond de klok van 13:30 uur wordt per boot het 'eerste' mandje oesters aan wal gebracht en aan co-founder van de Stichting Inspired Events, Sergio Herman, overhandigd.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ontslag, kom goed beslagen ten ijs…

Veel ondernemers (ook in de horeca) hebben last van de negatieve effecten die gepaard gaan COVID-19 / ‘Corona’. Wellicht dat een NOW-regeling tijdelijke verlichting heeft gebracht, op de langere termijn zal die geen soelaas bieden. Precies de reden waarom een ontslaggolf wordt verwacht&h...

Columns Longread
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Als horecaondernemer verkoop je gastvrijheid, maar juist het bieden van gastvrijheid stelt de branche voor grote uitdagingen vanwege de regels met betrekking tot het coronavirus. Anne-Marie van Leggelo, etiquette- en imago-expert, ziet dat ook: “Er heerst verdeeldheid in het land over hoe erme...

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Economie Coronacrisis
Overheid presenteert randvoorwaarden overwinteren strandpaviljoens

Veel strandpaviljoens langs de Nederlandse kust zijn hard geraakt door het coronavirus. Terwijl de meeste strandpaviljoens begin maart net klaar waren met de opbouw voor het nieuwe seizoen, moesten ze vanaf 15 maart voor ruim tweeëneenhalve maand noodgedwongen hun deuren sluiten. Om de gemiste ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: