Samenwerking McDonald's & FC Twente

19 november 2015
Samenwerking McDonald's & FC Twente

Robin Veldt, franchisenemer van vijf McDonald’s vestigingen in Enschede en Hengelo, Marco Behrens, manager commerciële zaken en Jakko Slot,
hoofd sales van FC Twente tekenden vanmiddag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar.

~Foto: vlnr: Marco Behrens, Robin Veldt en Jakko Slot~

*Sportevenementen*
De beide partijen bundelen hun krachten met onder meer het organiseren van aansprekende sportevenementen in Twente zoals het McDonald’s Twente Street Soccer Toernooi en de McDonald’s Twente Kids Run in De Grolsch Veste. Eerder dit najaar zijn de partijen al gestart met het aanbieden van de McDonald’s Twente Feestjes.

*Stimuleren van bewegen bij jeugd*
Met de samenwerking wil McDonald’s Twente actief bijdragen aan het stimuleren en faciliteren van sport en bewegen voor de jeugd in Twente. Robin Veldt: "Zowel FC Twente als McDonald’s Twente staan midden in de samenleving en hebben een grote aantrekkingskracht op de jeugd. We erkennen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met het gezamenlijk organiseren van sportactiviteiten zoals het Street Soccer Toernooi en de Kids Run maken we een stap in de goede richting. 'Zien sporten, doet sporten’. Dat is de gemeenschappelijke deler van beide partners."

*Nieuwe initiatieven*
Marco Behrens voegt hieraan toe: "Het is mooi om te zien dat uit deze samenwerking met een sterke partner als McDonald’s nieuwe initiatieven voor de jeugd ontstaan. Komend jaar zijn het Street Soccer Toernooi en de Kids Run evenementen waarbij we veel supporters van FC Twente kunnen betrekken. Begin dit seizoen zijn we met McDonald’s gestart met de Twente Feestjes, waarbij we bij de thuiswedstrijden al vele jonge supporters hebben mogen verwelkomen in De Grolsch Veste."

~Christel Tuin~


Overig nieuws