Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

31 mei 2016
Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

De Ledenraad van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft per vandaag horecaondernemer Robèr Willemsen gekozen tot nieuwe landelijk
voorzitter van de vereniging. Hij volgt hotelier Toon Naber op die de maximale zittingsduur als voorzitter heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

*Horecaondernemer met ambitie*
Willemsen is eigenaar van Café Melief Bender in Rotterdam en Brasserie Wijnbar Muller&Co in Lansingerland. Sinds twee jaar is hij voorzitter van de afdeling KHN Rotterdam. Hij heeft zich daar met zijn bestuur succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Rotterdam. Door zijn ervaringen als ondernemer en bestuurder onderkent hij dat de branche in snel tempo aan het veranderen is. Willemsen: "De consument stelt andere eisen en daarom hebben de horecaondernemers de nodige uitdagingen. Ik ga de eerste 100 dagen zoveel mogelijk leden bezoeken en luisteren. Met mijn ervaring in het ondernemerschap ga ik pragmatisch met de uitdagingen van de branche aan de slag. Ik ben een voorzitter voor de leden, niet voor mezelf!"

*Juiste man*
Robèr Willemsen is door een voordrachtcommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad, gekandideerd. De voorzitter van KHN Friesland en van de voordrachtcommissie Corné van de Erve licht toe: "Met Robèr hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Naast zijn integriteit en loyaliteit is hij in het bijzonder gericht op verbinden. Hij is initiatiefrijk en is nieuwsgierig. Hij wil bijdragen aan een KHN dat erin slaagt de verbinding met de toekomst te leggen. Daarom zien we de toekomst van onze vereniging met Robèr als landelijk voorzitter met vertrouwen tegemoet."

~Christel Tuin~

Overig nieuws