Restaurant Bobbie Beer in Almere ondergaat transformatie

24 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt 28 en 29 augustus een metamorfose waarbij het wordt voorzien van een nieuwe bar en een moderne, sfeervolle uitstraling. Hierna zal het restaurant heropenen onder de naam De Beren Almere. Franchisenemer Benno Luitingh vertelt enthousiast over de transformatie: ‘‘De nieuwe stijl geeft het restaurant een eigentijdse uitstraling, er komt een robuuste bar en sfeervolle zitjes die zorgen voor een nóg gezelligere sfeer!’’


De royale berengerechten

Bezoekers kunnen rekenen op een mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de uitstraling maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen uit gerechten zoals een mooie entrecote, lamsrack of tournedos. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill waardoor deze een puur en authentiek karakter krijgen. Om de opening te vieren is september omgedoopt tot satémaand, in deze maand is een compleet satémenu te bestellen voor slechts €9,95!


Bourgondisch genieten bij De Beren

Gasten kunnen bij De Beren aan het Forum aanschuiven voor een lunch of diner maar ook voor een beregezellige borrel zijn zij van harte welkom. Het restaurant heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart, met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht over het Weerwater. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: