Plein Den Haag heeft nieuwe cocktailbar

24 maart 2017 | Thijs Jacobs
   

Gisteren heeft wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) het nieuwe horecaconcept ‘Millers Cocktail Kitchen’ geopend. Op het exclusieve openingsfeest opende de wethouder een enorme rode kist met daarin een exotische cocktail, Asian Bites en de verrassende Millers Cocktail Kitchen menukaart. Hiermee werd op symbolische wijze de nieuwste hotspot op het Plein geopend. Millers Cocktail Kitchen combineert exotische cocktails met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten en is een nieuw concept van het alom bekende Millers Den Haag. Voor meer informatie zie: www.millersdenhaag.nl   

 

image

Opening Millers Cocktail Kitchen met v.l.n.r.: Mientje Bao (hostess), Shannon Terlouw (Marketing Millers Den Haag), wethouder Boudewijn Revis en Farino Aringaneng (Manager Millers Cocktail Kitchen) Fotograaf: Esther van der Wallen

Aanvulling op het horeca-aanbod in de binnenstad

Voor het exclusieve openingsfeest van Millers Cocktail Kitchen waren een select aantal VIP-tickets in omloop die slechts ‘via-via’ te bemachtigen waren. Met onder andere een DJ, livemuziek, luxe cocktails en Asian Bites werd de nieuwe hotspot op de kaart gezet. Binnenstad-wethouder Boudewijn Revis (VVD): “Deze vernieuwing door een lokale ondernemer is geweldig voor onze binnenstad. Door een enorme diversiteit aan producten en horeca is er voor ieder wat wils en blijft de binnenstad aantrekkelijk. Dat maakt Den Haag leuker voor iedereen.”

Over Millers Cocktail Kitchen  

Millers Cocktail Kitchen is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein. Het is onderdeel van Millers Den Haag dat al 7 jaar een begrip is in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras. Millers Cocktail Kitchen heeft een internationale allure en combineert cocktails met de Oosterse keuken. Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke smaken van de Aziatische cultuur komen hier samen.  Voor meer informatie zie: http://www.millersdenhaag.nl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: