Peru beste culinaire bestemming

12 december 2014 |
Peru beste culinaire bestemming<

De wereldwijde editie van het prestigieuze World Travel Awards (WTA) heeft Peru uitgeroepen tot ‘Beste culinaire bestemming in de wereld’.
Daarbij werd de toeristische website van Peru, Peru.travel benoemd tot ’s werelds beste toeristische website.
Foto: Ceviche, een rauwe visschotel uit Peru.

Derde keer op rij beste culinaire bestemming
"De World Travel Awards worden beschouwd als een kwaliteitsmerk in de toeristische sector. Dat betekent dat de producten van degenen die deze awards winnen, worden gezien als de beste van de wereld. Tegelijkertijd zullen de winnaars een voorbeeld zijn voor andere merken", zegt Magali Silva, Minister van Buitenlandse Handel en Toerisme. Minister Silva benadrukt dat dit de derde keer op rij is dat Peru wordt uitgeroepen tot beste culinaire bestemming in de wereld .

Over Peru.travel
De website Peru.travel is vertaald in maar liefst 8 talen zodat bezoekers van over heel de wereld toegang hebben tot alle toeristische informatie over Peru. Het bevat onderwerpen zoals avontuur, natuur en cultuur en biedt onder andere informatie over de gastronomie en de beste bezienswaardigheden en activiteiten in Peru.

4 miljoen toeristen per jaar
"Het ontvangen van prijzen in deze categorie zet je land niet alleen op internationaal niveau in de schijnwerpers, het moedigt ons ook aan om verder te blijven werken om Peru op de kaart te zetten als een geweldige en belangrijke toeristische bestemming. Op deze manier kunnen we ons doel nastreven om 4 miljoen toeristen per jaar te ontvangen in 2016", aldus minister Silva.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Achtergronden
Kinderdag bij strandpaviljoen in Noordwijk

St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk) staat op zondag 15 september weer volledig in het teken van de kids! Kidsday 2019, het kinderfestijn van de Bollenstreek. Dit jaar is Kidsday nog uitgebreider dan anders. Kids mogen lekker springen op de luchtkussens met de beats van DJ Kevin, spelen in de na...

Amsterdam Opening
Tunes Bar (Conservatorium Hotel Amsterdam) wordt Taiko Bar

Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar, onder leiding van Schilo van Coevorden, uitgegroeid tot een ongeëvenaarde cohesie van keuken en bar met onmiskenbare Aziatische invloeden, waar...

Economie Personeel
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar

De horecasector kent, mede door het grote aandeel jonge arbeidskrachten, traditioneel een grote arbeidsdynamiek. De branche wordt door het grote personeelsverloop geconfronteerd met torenhoge kosten. Zo kost het vervangen van een fulltime werkende kok bijna 30.000 euro en het vervangen van een fullt...

Bier Achtergronden
Krat is de ster in nieuwe Heineken campagne

In de nieuwe Heineken® campagne, die vandaag live gaat, staat de Nederlandse vindingrijkheid, pragmatisme en een gezonde dosis zelfspot centraal. En waar komt dat beter tot uiting dan in de ‘ster’ van de nieuwe campagne: het Heineken krat. Josefien Olij, Marketing Manager Heineken...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: