Overname Van Hessen is rond

22 november 2018 | Thijs Jacobs

Per 1 oktober 2018 is Van Hessen, leverancier van automatiseringssystemen voor de horeca, overgenomen door Ronnie Hinrichs. Ruud Clements zal voorlopig nog werkzaam blijven binnen Van Hessen om zorg te dragen voor een degelijke overdracht.

Ruud Clements staat al meer dan 30 jaar aan het roer van beide organisaties (Nederland en België) en heeft het bedrijf gebracht waar het nu staat. Hij heeft, om de continuïteit van de organisatie op de lange termijn te borgen, gezocht naar een externe nieuwe eigenaar voor Van Hessen. Met de verkoop van Van Hessen aan Ronnie Hinrichs heeft de onderneming een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar.

Ronnie Hinrichs is in het verleden werkzaam geweest bij Micros Retail & Hospitality waar hij diverse sales- en operationele functies bekleed heeft. Ronnie Hinrichs heeft de aandelen van Ruud Clements binnen Van Hessen B.V. en Van Hessen N.V. overgenomen en is vanaf nu het nieuwe aanspreekpunt. Hij zal per direct de organisatie gaan leiden samen met Kris Christens, die General Manager en medeaandeelhouder blijft van de Belgische entiteit, en met Peter Laheij, die Commercieel Directeur en medeaandeelhouder blijft voor de Nederlandse entiteit.

Goed nieuws

“Voor de klanten en de medewerkers van Van Hessen is deze stap goed nieuws. Het is onze ambitie om de bewezen succesformule te continueren en verder uit te bouwen. Van Hessen beschikt over een goede marktpositie, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Op basis hiervan zal Van Hessen nieuwe kansen benutten om de huidige marktpositie in de Benelux en West-Afrika nog verder uit te bouwen”, aldus Ronnie Hinrichs, Managing Director Van Hessen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is gisteren van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Interview Longread
Deze café-eigenaar verkoopt nu tapasboxen, bierpakketten en chocolade

Roy Spekhorst is eigenaar van Pelle’s in Deurningen, een dorp dat ligt onder de rook van Hengelo. Spekhorst houdt de moed erin tijdens deze coronacrisis en heeft allerlei initiatieven ontplooid om de boel draaiende te houden: “E-commerce wordt voor ons nu steeds belangrijker; wie had dat ...

Columns
Met Pasen de terrassen open werd het duidelijk niet. Joh!

En dan zeggen: “Ze horen alleen wat ze willen horen." Of: ”Als er iets uitlekt, betekent het niet dat het al zo besloten is." Ja, dat weten wij uiteraard inmiddels ook wel! Maar neem dan eens een goed besluit. "Ja, maar we zeggen toch steeds 'als, als, als' erbij? ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: