Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

19 mei 2016 |
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren in de prijzen gevallen. Esquire maakte op die dag bekend
dat Ter Marsch & Co Amsterdam volgens het blad met haar indrukwekkende burgers, bereid met hoogkwalitatief vlees, huisgemaakte sauzen, dagverse producten en vergezeld van goede dranken, de jury te overtuigen en liet daarmee 17 andere Amsterdamse burgerbars achter zich.

Vereerd
De ondernemers van Ter Marsch & Co Amsterdam, Pim de Lange en Nynke Engels, zijn ontzettend vereerd. Pim de Lange lanceerde in 2014 het hamburgerconcept in Rotterdam nadat hij in Amsterdam geen geschikte horecalocatie kon vinden. Ter Marsch & Co Rotterdam werd al snel opgemerkt en scoorde in 2014 de titel van Beste Hamburger van Rotterdam, gevolgd door de prijs van Beste Burger van Nederland in 2015 en behaalde de twaalfde plek bij World Food Championship in Florida Amerika 2015. "Om nu, 2,5 maand na opening in Amsterdam, de verkiezing te winnen als beste Amsterdamse burgerbar is een enorme waardering. Wij bieden de ultieme hamburgerbeleving en gebruiken de allerbeste producten en high-end apparatuur, die voornamelijk wordt gebruikt in het fine dining segment, om zo de allerlekkerste hamburger op tafel te zetten. Het is fantastisch dat dit door de jury wordt erkend”, aldus Pim de Lange.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: