Nieuwste editie van De CaféKrant

25 september 2013 |
Nieuwste editie van De CaféKrant<

De nieuwste editie van De CaféKrant is verschenen. In deze editie een unieke herfstbierposter; heeft u wel het juiste bockbier? Leest u hoe een horecaondernemer 30.000 euro uitgaf
met alleen maar gedonder als gevolg én u leest het ondernemersverhaal van de jonge Nick Ran van Feestcafé de Wijsneus op Texel.

Interview met De Wijsneus
De Wijsneus is een feestcafĂ© waarbij de ondernemer het liefste wil dat zijn gasten hun tijdsbesef verliezen. “Ik wil graag dat ze opgaan in de sfeer. Het barpersoneel en de deejays passen zich aan het publiek aan. Dat is onze kracht. De muziekkeuze is daarom super belangrijk. De muziek moet dansbaar zijn en zeker niet te plat. ‘Hompa-pa-pa’ kan echt niet meer. Met een artiestenprogramma probeer ik een divers publiek aan te spreken. Ik ben tevreden als het 2.30 uur is, de lichten gaan aan, maar men wil niet naar huis. We krijgen een applaus en ze blijven bier bestellen. Dan hebben we een goede avond gedraaid", aldus Nick Ran.

Cafépanel
Het Cafépanel praat over muziek. Spotify, mag dat? Zij geven antwoord op de vraag 'Hoe heb je de muziek georganiseerd in jouw café?' Laat u inspireren en leer van uw collega's!

Vaste rubrieken
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws, hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs"
Download gratis!
Benieuwd naar de nieuwste editie? "Download gratis het exemplaar online!":http://www.decafekrant.nl/blad/99/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Rotterdam
Stadshaven Brouwerij Rotterdam opent eind 2020

Stedelijke herontwikkeling in Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) maakt de komst van Stadshaven Brouwerij Rotterdam met restaurant mogelijk. De brouwerij wordt gerealiseerd in een voormalige havenloods aan de Merwehaven. De horeca op locatie wordt geëxploiteerd door de Bierfabriek. Gemeente Rot...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Ondernemen
Mis geen extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: