Nieuwste editie van De CaféKrant

25 september 2013 |
Nieuwste editie van De CaféKrant<

De nieuwste editie van De CaféKrant is verschenen. In deze editie een unieke herfstbierposter; heeft u wel het juiste bockbier? Leest u hoe een horecaondernemer 30.000 euro uitgaf
met alleen maar gedonder als gevolg én u leest het ondernemersverhaal van de jonge Nick Ran van Feestcafé de Wijsneus op Texel.

Interview met De Wijsneus
De Wijsneus is een feestcafĂ© waarbij de ondernemer het liefste wil dat zijn gasten hun tijdsbesef verliezen. “Ik wil graag dat ze opgaan in de sfeer. Het barpersoneel en de deejays passen zich aan het publiek aan. Dat is onze kracht. De muziekkeuze is daarom super belangrijk. De muziek moet dansbaar zijn en zeker niet te plat. ‘Hompa-pa-pa’ kan echt niet meer. Met een artiestenprogramma probeer ik een divers publiek aan te spreken. Ik ben tevreden als het 2.30 uur is, de lichten gaan aan, maar men wil niet naar huis. We krijgen een applaus en ze blijven bier bestellen. Dan hebben we een goede avond gedraaid", aldus Nick Ran.

Cafépanel
Het Cafépanel praat over muziek. Spotify, mag dat? Zij geven antwoord op de vraag 'Hoe heb je de muziek georganiseerd in jouw café?' Laat u inspireren en leer van uw collega's!

Vaste rubrieken
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws, hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs"
Download gratis!
Benieuwd naar de nieuwste editie? "Download gratis het exemplaar online!":http://www.decafekrant.nl/blad/99/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Nice 'n Easy
Convenience: van café tot 'dark kitchen' en sterrenrestaurant

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Columns
Column: Het kanten randje van gastvrijheid

“Ah! Ge zijt nen nieuwe zeker, van hier verderop?” zei de man met een vrolijk gezicht tegen me. Ik stond me te vergapen aan de enorme hoeveelheid soorten bier, dat had ik nog nooit gezien. Allemaal verschillende flesjes, met kleurrijke etiketten. De ene nog mooier dan de andere. Het had ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: