Nieuwste editie van De CaféKrant

25 september 2013
Nieuwste editie van De CaféKrant

De nieuwste editie van De CaféKrant is verschenen. In deze editie een unieke herfstbierposter; heeft u wel het juiste bockbier? Leest u hoe een horecaondernemer 30.000 euro uitgaf
met alleen maar gedonder als gevolg én u leest het ondernemersverhaal van de jonge Nick Ran van Feestcafé de Wijsneus op Texel.

*Interview met De Wijsneus*
De Wijsneus is een feestcafé waarbij de ondernemer het liefste wil dat zijn gasten hun tijdsbesef verliezen. “Ik wil graag dat ze opgaan in de sfeer. Het barpersoneel en de deejays passen zich aan het publiek aan. Dat is onze kracht. De muziekkeuze is daarom super belangrijk. De muziek moet dansbaar zijn en zeker niet te plat. ‘Hompa-pa-pa’ kan echt niet meer. Met een artiestenprogramma probeer ik een divers publiek aan te spreken. Ik ben tevreden als het 2.30 uur is, de lichten gaan aan, maar men wil niet naar huis. We krijgen een applaus en ze blijven bier bestellen. Dan hebben we een goede avond gedraaid", aldus Nick Ran.

*Cafépanel*
Het Cafépanel praat over muziek. Spotify, mag dat? Zij geven antwoord op de vraag 'Hoe heb je de muziek georganiseerd in jouw café?' Laat u inspireren en leer van uw collega's!

*Vaste rubrieken*
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws, hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl voor de mogelijkheden.

*Download gratis!*
Benieuwd naar de nieuwste editie? "Download gratis het exemplaar online!":http://www.decafekrant.nl/blad/99/

Overig nieuws