Nieuwste editie van De CaféKrant

25 september 2013 |
Nieuwste editie van De CaféKrant

De nieuwste editie van De CaféKrant is verschenen. In deze editie een unieke herfstbierposter; heeft u wel het juiste bockbier? Leest u hoe een horecaondernemer 30.000 euro uitgaf
met alleen maar gedonder als gevolg én u leest het ondernemersverhaal van de jonge Nick Ran van Feestcafé de Wijsneus op Texel.

Interview met De Wijsneus
De Wijsneus is een feestcafĂ© waarbij de ondernemer het liefste wil dat zijn gasten hun tijdsbesef verliezen. “Ik wil graag dat ze opgaan in de sfeer. Het barpersoneel en de deejays passen zich aan het publiek aan. Dat is onze kracht. De muziekkeuze is daarom super belangrijk. De muziek moet dansbaar zijn en zeker niet te plat. ‘Hompa-pa-pa’ kan echt niet meer. Met een artiestenprogramma probeer ik een divers publiek aan te spreken. Ik ben tevreden als het 2.30 uur is, de lichten gaan aan, maar men wil niet naar huis. We krijgen een applaus en ze blijven bier bestellen. Dan hebben we een goede avond gedraaid", aldus Nick Ran.

Cafépanel
Het Cafépanel praat over muziek. Spotify, mag dat? Zij geven antwoord op de vraag 'Hoe heb je de muziek georganiseerd in jouw café?' Laat u inspireren en leer van uw collega's!

Vaste rubrieken
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws, hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs"
Download gratis!
Benieuwd naar de nieuwste editie? "Download gratis het exemplaar online!":http://www.decafekrant.nl/blad/99/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: