Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

3 maart 2016 |
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg<

Beleef – Food, drinks & more is de opvolger van de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Hardenberg. In deze conceptwijziging zijn door
Evenementenhal de wensen en behoeften uit de markt vertaald. Er is gekozen voor Beleef – Food, drinks & more omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Daarom staat het driedaagse evenement helemaal in het teken van proeven, beleven en netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Op de hoogte van trends in de markt
Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice met een breed aanbod aan exposanten voor voornamelijk restaurants, cafés, lunchrooms en snackbars. Deze vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt.

Bruisende themapleinen en terrassen
De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beurs daadwerkelijk beleeft. Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg, waar alle facetten van horeca aanwezig zijn: food, drinks, fastfood, ijs, grootkeuken, dienstverlening en interieur & styling. Dat maakt deze vakbeurs volledig en exposanten bereiken direct de juiste doelgroep om in een sfeervolle ambiance te netwerken en de basis voor nieuwe samenwerkingen te leggen.

Proeven, beleven en netwerken
De brede bezoekersdoelgroep van Beleef – Food, drinks & more bestaat voornamelijk uit restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland. De beursorganisatie van Evenementenhal wil vernieuwing en inspiratie centraal laten staan tijdens de vakbeurs. Daarom is elke exposant die de nieuwste trends op het gebied van horeca op een eigentijdse manier kan demonstreren en laten proeven meer dan welkom in Hardenberg.

De vakbeurs vindt gedeeltelijk tegelijkertijd plaats met de Recreatie Vakbeurs. Dit verbreedt voor exposanten de bezoekersdoelgroep omdat alleen F&B managers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop ook de gelegenheid krijgen om Beleef – Food, drinks & more te bezoeken.

November 2016
Evenementenhal Hardenberg lanceert het nieuwe beursconcept op 7, 8 en 9 november 2016. Door de nieuwe optimale halindeling is het nog aantrekkelijker geworden voor exposanten om deel te nemen aan de vakbeurs. Elke stand is nu onmisbaar voor alle gerichte bezoekers.

Aanmelden als exposant of meer informatie: "www.evenementenhal.nl/beleef.":http://booking.evenementenhal.nl/nl/beleef-food-drinks-more/hardenberg Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Man valt eigenaar café aan vanwege sluitingstijd

Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het hier niet mee eens en een 46-jarige man uit Tholen besluit daarom de eigenaar aan te vallen. De man is later aangeho...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Personalia
Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over

Van Duijnen Groep, onder andere eigenaar van Van Duijnen Horeca Service (VDHS) te Almere, (marktleider in Nederland op het gebied van drank-technische installaties en tapautomatisering voor de horeca), neemt per 1 november 2019 het Amsterdamse Horecatechniek Nederland over. De overname komt voort ui...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: