Nieuw Beren eetcaf� in Gorinchem

19 december 2014 |

De eerste dagen hebben de Beren al veel Gorkummers mogen verwelkomen aan de Grote Markt en hebben veel mensen genoten van de heerlijke gerechten
van de grill. “We worden zo goed ontvangen in Gorinchem en
men is erg enthousiast over de formule. Ook krijgen we veel complimenten over de sfeer, het interieur en de gerechten.” aldus Rico van Wijgerden, vestigingsmanager van het Beren eetcafé in Gorinchem.

De Beren Gorinchem
De Beren zijn dagelijks geopend voor zowel lunch als diner. De locatie beschikt binnen over 170 zitplaatsen verspreid over twee verdiepingen en dit aantal breidt zich in het voorjaar uit met een mooi terras. ’s Avonds kun je hier genieten van diverse speciale bieren, wijnen of andere dranken aan de intieme en sfeervolle bar en serveren de spontane medewerkers diverse borrelgerechten.

Succesformule
Bij de Beren geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf ben je hier aan het juiste adres. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een wildsoep, een gebakken rogvleugel of een hertenbiefstuk met wildstoof. Op deze manier blijven de
Beren hun gasten voortdurend verrassen.

24 vestigingen
Met de opening van de vestiging in Gorinchem zijn er alweer 24 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant,
Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 17 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te
bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

#BERENEETCAFÉ
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Drinks
Column Richard Moerkerk: Daten met een bier

Bij ons, in Proeflokaal De Boom, wordt veel gedate. Normaal gesproken dan, uiteraard. Maar dat we nu gesloten zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat er op het moment helemaal niet gedate wordt natuurlijk. Wandelen is helemaal hot en ik denk dat aankomende stelletjes sneller thuis afspreken, waar ze an ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Columns
Column: licht aan het einde van de tunnel…

Het lijkt het nieuwe mantra te zijn van Mark en Hugo, maar volgens mij hebben we nog heel veel bochten te nemen voordat we het licht aan het verre einde kunnen zien. Tot nu toe ga ik nog op de tast door het leven en duurt het heel lang voordat we ‘we zijn er bijna’ mogen zingen. De du ...

15 jaar De CaféKrant
13 jaar geleden in De CaféKrant: Café de Beyerd

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2008, het jaar waarin Spanje het EK Voetb ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: