Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

3 december 2018 | Thijs Jacobs

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e (!) keer vakwedstrijden voor de horeca. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die maar liefst 12 verschillende wedstrijden op het programma heeft staan voor allerlei verschillende disciplines in de horeca.

De organisatie mag tevreden zijn met de aanmeldingen voor de diverse wedstrijden tot nu toe. Enkele zijn zelfs al vol: De Lekkerste Hamburger, De Lekkerste Pannenkoek en Het Lekkerste Lunchgerecht, categorie Horeca. Kennelijk is de nieuwe promotiefilm in de smaak gevallen. Er is door de organisatie niet gekozen voor voorrondes.

Er zijn ook nog wedstrijden waar nog enkele plaatsen vrij zijn: Het lekkerste Burgermenu, De lekkerste Hotdog, Het lekkerste Frietje of de Lekkerste Tosti. Ken of ben jij die creatieve persoon? Schrijf je in dan NU in! (www.wedstrijden.nl)

Pannenkoeken

Het NK Pannenkoeken bakken gaat ook in 2019 niet door, maar de stichting heeft het initiatief genomen om enthousiaste deelnemers tóch de mogelijkheid te geven met een wedstrijd hun kunnen te tonen: De Lekkerste Pannenkoek. De spelregels zijn niet anders en ook hier gaan we op zoek naar de allerlekkerste pannenkoek van het land!

Ook mag de organisatie met trots vertellen dat ze een nieuwe partner hebben: Chaud Devant. Zij steken de organisatie in mooie nette bedrijfskleding. Bernd Beekman: "We waren al één team, maar nu is dat nog duidelijker zichtbaar voor iedereen in de hal!"

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Check de HorecaMarketingkalender 2019!

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Vijf jaar campagne NIX18: normverandering op gang in de horeca

Op 1 januari is het precies vijf jaar geleden dat de leeftijdsgrens voor roken en drinken werd verhoogd naar 18 jaar. In deze periode is er veel veranderd, ook in de horeca. Omdat het rookverbod al ruim 10 jaar geleden werd ingevoerd, zien horecaondernemers vooral een normverandering bij alcohol. De...

Columns Achtergronden
Column: niet zeuren, maar veranderen

We drinken steeds minder alcohol en eten minder vlees. Ook suikerhoudende dranken, zoals frisdranken en vruchtensappen, gaan minder vaak over de toonbank. Dat is geen aanname, maar een harde realiteit: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het voedingspatroon tussen 2007 en ...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: