Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

3 december 2018 | Thijs Jacobs

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e (!) keer vakwedstrijden voor de horeca. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die maar liefst 12 verschillende wedstrijden op het programma heeft staan voor allerlei verschillende disciplines in de horeca.

De organisatie mag tevreden zijn met de aanmeldingen voor de diverse wedstrijden tot nu toe. Enkele zijn zelfs al vol: De Lekkerste Hamburger, De Lekkerste Pannenkoek en Het Lekkerste Lunchgerecht, categorie Horeca. Kennelijk is de nieuwe promotiefilm in de smaak gevallen. Er is door de organisatie niet gekozen voor voorrondes.

Er zijn ook nog wedstrijden waar nog enkele plaatsen vrij zijn: Het lekkerste Burgermenu, De lekkerste Hotdog, Het lekkerste Frietje of de Lekkerste Tosti. Ken of ben jij die creatieve persoon? Schrijf je in dan NU in! (www.wedstrijden.nl)

Pannenkoeken

Het NK Pannenkoeken bakken gaat ook in 2019 niet door, maar de stichting heeft het initiatief genomen om enthousiaste deelnemers tóch de mogelijkheid te geven met een wedstrijd hun kunnen te tonen: De Lekkerste Pannenkoek. De spelregels zijn niet anders en ook hier gaan we op zoek naar de allerlekkerste pannenkoek van het land!

Ook mag de organisatie met trots vertellen dat ze een nieuwe partner hebben: Chaud Devant. Zij steken de organisatie in mooie nette bedrijfskleding. Bernd Beekman: "We waren al één team, maar nu is dat nog duidelijker zichtbaar voor iedereen in de hal!"

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Onderzoek: Dit zijn de huidige biertrends

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Restaurants proppen zich vol

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in bijna alle andere drukke toeristensteden zijn ze niet te missen: proppers. Medewerkers van de horecagelegenheid benaderen voorbijgangers en proberen hen te verleiden om hun zaak binnen te gaan. Een gratis drankje of een 3-gangen deal, de proppers halen alles uit...

Opening
Albron sluit overeenkomst voor de horeca in Fashion Outlet Zevenaar

Ontwikkelingscombinatie FOZ BV (een samenwerking van Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en Stable International) en foodservice organisatie Albron zijn op 4 juli 2019 een partnership aangegaan, voor de horeca-exploitatie van een groot deel van de units bestemd voor horeca in Fashion Outlet Zeve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: