Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Met een gouden bar als dé eye-catcher, heerlijke koffie en de perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker. In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken. Dat zijn hart in de Pijp ligt is ook terug te zien in het logo dat met sterke lijnen een plattegrond van de wijk vormt. 

Zowel in de winter als zomer is het goed vertoeven bij Locals Coffee. Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees, en de gouden bar maakt een sterk statement. De verschillende zithoekjes hieromheen maken het de perfecte plek voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon. 

All day

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze met de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics. 

Alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er waanzinnig lekker en goed uit. Een heerlijk plekje met voor ieder wat wils. Voor meer informatie kijk op www.localscoffee.nl 

Over Locals Coffee 

Locals Coffee is in februari geopend in de Eerste van Campenstraat, Amsterdam. Zij zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00. Je kan hier terecht voor ontbijt, broodjes, koffie/thee, sweets, verse sapjes, avond eten, wijn en Gin Tonics. Een goede kwaliteit en gezelligheid staan bij Locals Coffee voorop.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Je hebt van die cafés waar je al jaren langsloopt en denkt; ‘daar loop ik niet naar binnen.’ Of ‘hier hoor ik niet’. De uitstraling van de gevel lonkt niet of je kunt niet goed binnen kijken om te zien wat er gebeurt. Zo kwam de dag dat een vriendin zei dat ze in een h...

Lees nu gratis de juni-uitgave van de CaféKrant

De juni-edtie van De CaféKrant ligt weer bij elk café op de mat, maar hij is ook hier te downloaden. Een editie waar bier centraal staat. In Breda runt Anette Kessels al jaren het goed lopend café De Kleine Wereld. Gemikt wordt op het publiek dat ouder is dan dertig jaar, van ee...

Opening Achtergronden
Oude discotheek wordt lunchroom

Op de plek waar in Klazienaveen vroeger discotheek Le Barrage zat, komt straks een lunchroom. De nieuwe huurder gaat fors verbouwen. Er komt ook een zaal voor feesten, zo lezen we op rtvdrenthe.nl. Verwaarloosd Er moet nog wel veel gebeuren aan het pand. Het blijkt totaal verwaarloosd te zijn;...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Vanaf 11 april 2018 is het wettelijk vastgelegd dat horecaondernemers ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid acrylamide in hun producten tot een minimum wordt beperkt. De Europese Commissie heeft dit in nieuwe wetgeving vastgelegd. Maar wat is acrylamide dan eigenlijk? Op de website van het ...

Columns Achtergronden
Column: een glimlach is gratis

Het gebeurt me niet vaak in de horeca, maar onlangs was het raak. Zeer onvriendelijk personeel. Echt, de serveerster in kwestie had wat weg van een verlepte tante Sidonia, je weet wel, die lange spriet uit de Suske en Wiske reeks. Maar in dit geval bleek het een versie met bloeddoorlopen ogen, walle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: