L’OUI lanceert Petit Pro cocktailmachine

Auteur: redactie
productnieuws 25 juni 2024
L’OUI lanceert Petit Pro cocktailmachine

De cocktailwereld staat aan de vooravond van een revolutie met de lancering van de L’OUI Petit Pro, een innovatieve cocktailmachine die horeca en hospitality in alle segmenten nieuwe mogelijkheden biedt. Met deze compacte machine zet L’OUI een nieuwe standaard, gebaseerd op de kennis en het succes van de eerder gelanceerde L’OUI Grand Pro. De Petit Pro brengt dezelfde hoogwaardige technologie in een handzamer formaat, ideaal voor ondernemers die efficiëntie willen combineren met kwaliteit.

In een tijd waarin de horeca kampt met een tekort aan bartenders, biedt de L’OUI Petit Pro een oplossing door de productiecapaciteit te verhogen en operationele kosten te verlagen. De slimme cocktailmachine is ontworpen om horecaondernemingen te ontlasten door tot wel negentig perfect bereide cocktails per uur te serveren, zonder concessies te doen aan smaak of presentatie.

“De L’OUI Petit Pro is een gamechanger in de hospitality-sector,” zegt Daan Gijbels, medeoprichter van L’OUI. “Het apparaat levert niet alleen consistente kwaliteit, maar vergroot ook de efficiëntie, wat essentieel is in een tijd waarin gekwalificeerd personeel schaars is. Met de introductie van de Petit Pro kunnen ondernemers hun klanten een constante, hoge kwaliteit bieden terwijl ze de druk op hun personeel verlichten.” 

Een revolutie in de cocktailndustrie

Met de introductie van de L’OUI Petit Pro zet L’OUI een nieuwe stap in de evolutie van cocktailmachines. De combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksgemak en een compact ontwerp maakt het mogelijk voor horecaondernemers om hun gasten moeiteloos te voorzien van hoogwaardige cocktails. Of het nu gaat om het versnellen van de service tijdens piekuren of het handhaven van kwaliteit in drukke omstandigheden.

Bartender 2.0

L’OUI Petit Pro biedt een breed scala aan cocktails en mocktails, beschikbaar in speciaal ontwikkelde cocktail-cans. Dankzij de samenwerking met de smaakexperts van The Stillery garandeert de machine perfect gebalanceerde drankjes. Geïnspireerd door de eenvoudige werking van Nespressomachines, maakt de Petit Pro het bereiden van populaire cocktails als de Pornstar Martini en Piña Colada makkelijk en snel.

Geen verspilling

Met afmetingen van 80 centimeter hoog, 33 centimeter breed en 38 centimeter diep is de L’OUI Petit Pro ontworpen om in elke horecagelegenheid te passen, van chique bars tot drukke restaurants. Ondanks zijn compacte formaat, biedt hij indrukwekkende functionaliteiten die traditionele bartenders overstijgen in snelheid en consistentie. Handmatig ijs toevoegen zorgt voor de authentieke bartending ervaring, terwijl de machine het gebruik van ingrediënten nauwkeurig volgt om verspilling te minimaliseren.

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws