Krachtig 8.6 bier nu ook voor horeca

9 januari 2015 |
Krachtig 8.6 bier nu ook voor horeca<

Bierbrouwer Bavaria maakt een volgende stap met haar merk 8.6. Het speciaalbier is vanaf heden naast de retail, ook in de horeca verkrijgbaar. 8.6
kent een range van krachtige speciaalbieren met een alcoholpercentage variërend van 6,5% tot 10,5%. Het speciaalbier 8.6 is in 1986 gelanceerd in Frankrijk en tevens verkrijgbaar in Nederland.

Populariteit
Speciaalbier wint de laatste jaren aan populariteit, het is één van de snelst groeiende segmenten in de biermarkt. Bovendien geven steeds meer liefhebbers van speciaalbier de voorkeur aan bier in blik. Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Het is mooi om te zien dat 8.6 nog steeds een sterke groei doormaakt op de Nederlandse markt. We nemen de horecaondernemer graag mee in deze ontwikkeling. De combinatie van de trend in blik en de groei die het merk doormaakt, geeft de ondernemer de kans om haar gasten een verrassend en uniek assortiment te bieden. Met verschillende gewaagde varianten kan iedereen van een 8.6 genieten! Naast 8.6 in blik, komen we ook met een sharing-bottle voor 8.6 Original. Want wat is er nou mooier dan het delen van een goed speciaalbier?”.

Lancering
Vanaf heden zijn de verschillende varianten 8.6 in 50 centiliter blik verkrijgbaar in de horeca. 8.6 Red, Black en Absinthe zullen exclusief in de horeca te verkrijgen zijn. De lancering van het speciaalbier in de horeca wordt afgetrapt tijdens de Horecava die van 12 tot en met 15 januari plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

"MEER LEZEN OVER BAVARIA? KLIK HIER!":http://www.decafekrant.nl/?q=bavaria&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Economie Coronacrisis
Overheid presenteert randvoorwaarden overwinteren strandpaviljoens

Veel strandpaviljoens langs de Nederlandse kust zijn hard geraakt door het coronavirus. Terwijl de meeste strandpaviljoens begin maart net klaar waren met de opbouw voor het nieuwe seizoen, moesten ze vanaf 15 maart voor ruim tweeëneenhalve maand noodgedwongen hun deuren sluiten. Om de gemiste ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: