Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012 |
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen<

Hét evenement van het najaar voor iedere caféondernemer en kok start vandaag. Bezoek de beurs Prikkel je Zintuigen, georganiseerd door Levens, Mise en Place en Deli XL.

Focus op kostenbesparing
Deze drie grote partijen hebben heel wat voor u in petto. Kom daarom langs bij Levens Cooking en Baking Plaza en u bent weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste facetten die actueel zijn in de cafébranche. De focus wordt gelegd op personeel, op bereidingswijze van ingrediënten, op culinaire inspiratie voor de menukaart, kostenbesparingen, omzet en op de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

Altijd welkom
Niet ingeschreven, kom gewoon langs! Bezoek het evenement gratis en mis niets! U wilt toch wél uw concurrent voor zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek daarom het evenement en praat met vakmensen. U blijft toch altijd ondernemen? De redactie van De CaféKrant is aanwezig, en wij zien u heel graag. Bekijk het dossier decafekrant.nl en ontdek wat u kunt verwachten. Kunt u vandaag niet, dan bent u morgen en woensdag ook van harte welkom!
Locatie: Culinair Pretpark (Levens Cooking & Baking Plaza) Broekakkerweg 27 5126 BD GILZE. Openingstijden 09.30 - 17.00 uur. Er is een ochtend- en een middagprogramma. Bekijk hier de website.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Coronacrisis
Aantal 'coronaboetes' in horeca staat bijna overal op nul

Het AD heeft onderzocht in hoeverre de gemeenten handhaven met betrekking tot de coronamaatregelen in de horeca. Wat blijkt? In de meeste gemeenten staat de teller op nul; er wordt dus een oogje toegeknepen. Steekproef Wel merken de gemeenten dat de anderhalve meter afstand staads vaker niet w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: