Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012 |
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Hét evenement van het najaar voor iedere caféondernemer en kok start vandaag. Bezoek de beurs Prikkel je Zintuigen, georganiseerd door Levens, Mise en Place en Deli XL.

Focus op kostenbesparing
Deze drie grote partijen hebben heel wat voor u in petto. Kom daarom langs bij Levens Cooking en Baking Plaza en u bent weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste facetten die actueel zijn in de cafébranche. De focus wordt gelegd op personeel, op bereidingswijze van ingrediënten, op culinaire inspiratie voor de menukaart, kostenbesparingen, omzet en op de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

Altijd welkom
Niet ingeschreven, kom gewoon langs! Bezoek het evenement gratis en mis niets! U wilt toch wél uw concurrent voor zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek daarom het evenement en praat met vakmensen. U blijft toch altijd ondernemen? De redactie van De CaféKrant is aanwezig, en wij zien u heel graag. Bekijk het dossier decafekrant.nl en ontdek wat u kunt verwachten. Kunt u vandaag niet, dan bent u morgen en woensdag ook van harte welkom!
Locatie: Culinair Pretpark (Levens Cooking & Baking Plaza) Broekakkerweg 27 5126 BD GILZE. Openingstijden 09.30 - 17.00 uur. Er is een ochtend- en een middagprogramma. Bekijk hier de website.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: