Klasbak Trofee voor caf� De Hete Brij

5 juli 2014 |
<

Elles Hetebrij van Café De Hete Brij in Zwolle werd onlangs verrast in Restaurant Librije’s Zusje in Zwolle. Zij ontving de Klasbak Trofee vanwege de passie waarmee zij haar vak uitvoert en uitdraagt.
De trofee is een initiatief van Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Oscar
Elles Hetebrij over de prijs: ‚ÄúIk ben er stil van, zoveel eer van mijn werk! Het voelt net alsof ik een Oscar heb gewonnen, maar dan voor het runnen van een gewoon bruin caf√© met speciale kwaliteiten. Zonder mijn fantastische team en geweldige gasten had ik dit nooit gered.‚ÄĚ

Klasbak 2014
De uitreiking van de Klasbak Trofee vond plaats bij Librije‚Äôs Zusje in Zwolle waar het peloton van de Tour Culinair genoot van een diner. Elk jaar wordt in de regio waar de Tour Culinair verreden wordt de trofee uitgereikt aan een ondernemer die het meest voldoet aan de ‚Äėklasbakcriteria‚Äô. Deze criteria zijn: de ondernemer is een voorbeeld voor de medewerkers en collega‚Äôs, houdt zich bezig met vakbekwaamheid en onderscheidt zich in positieve zin duidelijk van andere ondernemers. De term klasbak komt voort uit het wielrennen en betekent ‚Äėgoede, slimme wielrenner‚Äô.

Tour Culinair
Het diner bij Librije’s Zusje was ter afsluiting van de 33ste editie van de Tour Culinair, een tweedaagse fietstocht van in totaal 250 kilometer. De tocht wordt ieder jaar in een andere regio van Nederland georganiseerd. Dit jaar fietste het peloton door de Noordwest Veluwe en de Kop van Overijssel. Tijdens de Tour Culinair maakt het peloton promotie voor horeca, toerisme en recreatie.

SVH
SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Man valt eigenaar café aan vanwege sluitingstijd

Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het hier niet mee eens en een 46-jarige man uit Tholen besluit daarom de eigenaar aan te vallen. De man is later aangeho...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Personalia
Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over

Van Duijnen Groep, onder andere eigenaar van Van Duijnen Horeca Service (VDHS) te Almere, (marktleider in Nederland op het gebied van drank-technische installaties en tapautomatisering voor de horeca), neemt per 1 november 2019 het Amsterdamse Horecatechniek Nederland over. De overname komt voort ui...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: