KHN krijgt tweede directeur

29 september 2015
KHN krijgt tweede directeur

Rob Bongenaar (51) wordt tweede directeur bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het Landelijk Bestuur van KHN en algemeen directeur Lodewijk
van der Grinten zijn blij met de benoeming van Rob Bongenaar, die vanaf 1 december 2015 naast Lodewijk van der Grinten het directieteam komt versterken.

*Over Rob Bongenaar*
Rob Bongenaar is sinds 2009 directeur van OSB, de brancheorganisatie van schoonmaakbedrijven en bedrijfsdiensten. Daarvoor bekleedde Rob diverse functies bij Vodafone NL, waar hij als laatste lid was van de directie Customer Management. Met zijn sterke focus op klantvriendelijkheid voelt de stap naar de gastvrijheidsbranche voor Rob dan ook logisch.

*Directietandem*
Met Rob is een goede match gevonden voor de invulling van de 'directietandem', waarbij Rob zich meer zal richten op de interne organisatie binnen de vereniging en haar ruim 20.400 leden, terwijl Lodewijk als algemeen directeur zijn focus behoudt op beleid, strategie en public affairs.

Met de brede ervaring van Rob als bouwer, verbinder en organisator zien het Landelijk Bestuur van KHN en Lodewijk van der Grinten vol vertrouwen uit naar zijn komst.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws