KHN benoemt Martijn Kral tot Lid van Verdienste

9 december 2015
KHN benoemt Martijn Kral tot Lid van Verdienste

Koninklijke Horeca Nederland heeft horecaondernemer Martijn Kral van De Eekenhof in Emmen onlangs benoemd tot Lid van Verdienste
van de vereniging. Martijn heeft zich de afgelopen 6 jaar vol overgave ingezet voor KHN op zowel het niveau van de afdeling, regio en de ledenraad. Daar heeft hij volgens KHN de belangen van de horeca in de provincie Drenthe op een unieke wijze behartigd. Het laatste jaar fungeerde Martijn ook als voorzitter van het Noordelijk overleg.

~Foto: KHN-voorzitter Toon Naber (links) feliciteert Martijn Kral~

*Man van zijn woord*
Al sinds 2008 is Martijn Kral actief in meerdere besturen en platformen waar hij opkomt voor de belangen van de horecaondernemers. Zo was hij bestuurslid van KHN Emmen, Lid van de klachtencommissie KVU, regiobestuurder en lid van de Ledenraad van KHN. Martijn was als bestuurder goed thuis in financiën en had oog voor de veranderende vereniging in de meest brede zin van het woord. Hij verkondigt een duidelijke mening en zette zich met passie in om de vereniging naar een hoger plan te tillen. Een bestuurder die er voor zijn collega’s en de leden altijd is. "Martijn is een man van zijn woord en komt altijd zijn afspraken na", aldus het regiobestuur Drenthe.

Overig nieuws