HorecaEvenTT 2024 zeer geslaagd en gaat uitbreiden

Auteur: Redactie
Events 27 februari 2024
HorecaEvenTT 2024 zeer geslaagd en gaat uitbreiden

De zestiende editie van HorecaEvenTT op 5, 6 en 7 februari 2024 was naar eigen zeggen zeer geslaagd. De organisatie kijkt uit naar volgend jaar, wanneer de beurs weer plaatsvindt in WTC Expo Leeuwarden.

Na gesprekken met vijfhonderd standhouders, tijdens en na HorecaEvenTT, heeft de organisatie vol vertrouwen geconcludeerd dat zij kunnen terugkijken op een zeer succesvolle editie. De algehele indruk van de beurs was positief, met lof voor de uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en het aantrekken van hoogwaardige zakelijke bezoekers uit de horeca.

Compleet aanbod met mooie pleinen

Bezoekers deelden ook hun tevredenheid over de horecavakbeurs, waar het uitgebreide aanbod met themapleinen en innovatieve concepten indruk maakte. De bereikbaarheid, mede dankzij gratis pendelbussen van en naar het station, werd eveneens gewaardeerd. Opvallend is dat de beurs maar liefst 35 procent meer bezoekers trok in vergelijking met de vorige editie.

EvenTTCulinair met smaakvolle winnaars

Het live-kooktheater EvenTTCulinair, onder leiding van gastheer Edwin Loos, was een hoogtepunt met deelnemers van topniveau uit heel Nederland. De Grand Prix EvenTT Culinair ging naar Kees Meinderts & Marijn Meijer van restaurant Mearkas uit Eastermar, met een prijs van 5.000 euro van hoofdsponsor BidFood. Daan van Splunteren van restaurant Aan de Poel uit Amstelveen won de Maître Roelof van der Laan Bokaal en ontving 1.000 euro van VHC ActiFood. Een speciale dank gaat uit naar Bakker Vakkeuken voor het sponsoren en bouwen van alle wedstrijdkeukens.

Toekomstplannen voor 2025

In 2025 streeft de organisatie naar voortzetting van het succes. De HorecaEvenTT zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 februari, waarbij de tweede hal volledig wordt benut, met een uitbreiding van 25 procent aan beursruimte. Enthousiast hebben reeds de eerste standhouders hun plek voor volgend jaar gereserveerd. 

Overig nieuws