Horeca Relatiedagen Hardenberg

28 augustus 2012 |
Horeca Relatiedagen Hardenberg<

Laat u op 24, 25 & 26 september informeren hoe u efficiënter kunt werken, meer kunt besparen en smaakvoller presenteert. Proef van de diverse producten en laat u inspireren!

Veel lokale leveranciers aanwezig
Horeca Relatiedagen Hardenberg is een vakbeurs waar landelijke merknamen samen komen met regionale horeca- en drankengroothandels en versleveranciers. Op de beursvloer treft u alles op het gebied van food, drinks, kassasystemen, koffie en thee, grootkeukenapparatuur, muzieksystemen tot regionale versspecialisten, drankenhandels en horecagroothandels. Naast de bekende A-merken presenteren plaatselijke leveranciers zich met producten uit de omliggende regio. Schrijf u nu in via de volgende link: http://www.evenementenhal.nl/ps


Streek Gastronomie
Het Vechtdal en Twente biedt mooie, ambachtelijke producten waar we als regio trots op mogen zijn. Horeca Relatiedagen Hardenberg brengt gebruikers en producenten met elkaar in contact. Kenmerkende namen uit de regio, fruit- en groentetelers en zuivelboerderijen presenteren zich in Hardenberg. Een smakelijke ontdekkingsreis leidt u langs diverse wijnboeren, delicatesse leveranciers en ambachtelijke, eerlijke producten. Kersvers koken, respect voor de culinaire seizoenen en aandacht voor grondstoffen uit eigen regio: dit alles treft u op het Gastronomie Twente Plein en in de Vechtdal Straat.

Bio Plein
Pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en met liefde voor het vak gebakken, leveren producten met een pure smaak. Op het Bio Plein presenteren diverse biologische producenten hun verantwoord geproduceerde producten. Bezoekers treffen hier o.a. biologisch brood, cookies, brouwnies, muffins, mozzarella en ambachtelijk ijs. De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de bron groeit. Geïnteresseerden kunnen zo een mooi assortiment aan lekkere verse producten inkopen, zonder daar meerdere bedrijven in de regio voor te hoeven bezoeken.



Programma Kennis Plein

Do’s & Don’ts bij bedrijfsverkoop
Kloosterhuis Adviseurs heeft 35 jaar advieservaring en is gespecialiseerd in het adviseren van opdrachtgevers in de horeca, bedrijfscatering, zorgcatering en foodretail.
In deze presentatie gaat Kloosterhuis in op de volgende zaken:

- Motivatie verkopen horecabedrijf (markt)
- Belangrijkste persoonlijke redenen bedrijfsoverdracht
- Waar op letten bij waardebepaling
- Aandachtspunten bedrijfsvoering bij geplande verkoop
- Consequenties medewerkers
- Tijdspad bij verkoop
- Valkuilen bij bedrijfsverkoop
Daarnaast zullen we kort inzoomen op enkele zaken die relevant zijn voor de aankopende partij. De focus zal dus vooral liggen op de belevingsaspecten van de verkopende ondernemer en de ratio van de kopende ondernemer.

Terrastopper van het Jaar 2012
Op het Kennis Plein vindt de finale plaats van Terrastopper van het Jaar verkiezing. De verkiezing is in het leven geroepen om mensen die vooral op mooie dagen extra hard moeten lopen zelf ook eens in het zonnetje te zetten.
Uit 5 genomineerden die afgelopen seizoen zijn bezocht door mysteryguests, worden 3 finalisten geselecteerd. In Hardenberg worden video’s getoond van deze mysteryguest bezoeken en laten de 3 toppers op een bijzondere manier hun kunsten zien en stellen meerdere bekende horecaprofessionals een aantal vragen. De presentatie van de verkiezing ligt in handen van columnist Maarten Wessels.

Masterclass Wijnproeverijen
Op de Horeca Relatiedagen te Hardenberg organiseert Berghorst & Bos Wijnen een aantal zeer interessante proeverijen in de vorm van een masterclass. Informatief, en exclusief voor een select gezelschap.
De proeverijen zijn enkel toegankelijk op voorintekening en de plaatsen zijn beperkt!
Waar? Hal 4; standnr 420
Hoe laat? Zie onder
Tijdsduur ca. 45 minuten

Maandag 24 september
16.00 uur: Oude jaargangen Bourgogne
Unieke proeverij van diverse oudere jaargangen uit een van de meest klassieke gebieden van Frankrijk; de Bourgogne. We proeven en bespreken enkele zeer begeerde rode wijnen, wat dacht u bijvoorbeeld van een Chassagne-Montrachet uit 1982!
Beschikbaar aantal plaatsen: 10

19.00 uur: Zuid Rhône i.s.m. Rocca Maura
In samenwerking met onze producent een zeer diverse proeverij van de wijnen van het wijnhuis Rocca Maura. Proef het Terroir van de Zuid-Rhône! Originele, karaktervolle wijnen van de typische en lokale druiven. Ervaar de complexiteit van de verschillende bodems, druiven samenstellingen en de boeiende uitleg van de producent.
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Dinsdag 25 september
16.00 uur: Oude jaargangen Duitsland/Oostenrijk
Mineraliteit? Zuren? Hoe zou het met de kenmerkende eigenschappen van Duitse Rieslings zijn na vele jaren ontwikkelingen? We proeven onder andere een Riesling uit 1976! En zit het 'pepertje' nog in een Grüner Veltliner uit 1983?
Beschikbaar aantal plaatsen: 10

19.00 uur: Het mooie van Sicilië
Laat u meenemen naar het eiland Sicilië. Naast maffia brengt het eiland ook prachtige wijnen voort. Barstensvol expressie, zon, karakter en originaliteit. Inheemse druiven als Cattaratto, Inzolia en Grillo voor wit en de bekendere Nero d’Avola voor rood. Leuk en leerzaam!
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Woensdag 26 september
14.00 uur: Ontdek Sardinië
We sluiten de masterclass-serie af met een proeverij van Sardijnse wijnen. Niet alledaags, dus des te interessanter. De proeverij wordt begeleid door de producent die u alle 'ins en outs' kan geven. Ook hier produceert men enkel met inheemse druiven. Bijvoorbeeld Cannoneau. Bijzondere smaken.
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Horeca Relatiedagen Hardenberg 2012
3 dagen vol inspiratie voor horecaprofessionals
Openingstijden
Maandag 24 september 13.00 uur – 21.00 uur
Dinsdag 25 september 13.00 uur – 21.00 uur
Woensdag 26 september 11.00 uur – 18.00 uur

Meer informatie is te vinden op:
http://www.evenementenhal.nl/ps

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Events
Jeneverfestival keert terug in jeneverhoofdstad Schiedam

De kogel is door de kerk: het Nederlands Jeneverfestival is terug van weggeweest. Op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert het Nationaal Jenevermuseum Schiedam het Nederlands Jeneverfestival. Na de spontane terugkeer van jenever op de menukaart van geprezen bartenders in Nederland, verwacht...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Awards Bier
Het beste bier ter wereld komt uit Nederland!

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de prestigieuze World Beer Awards – het WK voor bier – verkozen tot het beste bier ter wereld in de categorie ‘World's Best Flavoured Wood Aged’. Daarnaast heeft een ander bier uit de Vatgerijpt serie, Vatgerijpt Hoogh...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: