Horeca haalt al halve ton op voor KiKa

4 september 2012
Horeca haalt al halve ton op voor KiKa

De "actie":http://www.genietengeef.nl/ ‘Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel’ heeft haar doel bereikt: er is nu al 53.856 euro ingezameld voor KiKa. Er wordt ook nog een speciaalbier getapt voor het goede doel.

*Eerste fust*
Maar liefst 166 horecaondernemingen in heel Nederland wachten er op om op donderdag 13 september aanstaande, vanaf 18.00 uur, het bier te gaan tappen. Eerst wordt het eerste fust Geniet & Geef geveild wat de teller nog verder over de halve ton trekken.


~Het eerste vat van Geniet & Geef/De Koninck Triple d’Anvers wacht geduldig op de hoogste bieder~

*Kans bieden*
Geniet van bier en geef kinderen met kanker een kans. Dat is de gedachte achter deze actie die "Bier&cO":http://www.bierenco.nl/ in het leven riep, omdat KiKa dit jaar tien jaar bestaat. Bier&cO werkt voor deze actie onder anderen samen met Brouwerij De Koninck, die voor de gelegenheid het prachtige bier Triple d’Anvers aanbiedt.

*Steun*
Vanaf 13 september zal dit bier exclusief verkrijgbaar zijn bij de "166 horecaondernemers":http://www.genietengeef.nl/index.php/positions/deelnemendecafe/ die Geniet & Geef steunen. De opbrengst van al het getapte bier komt, onder aftrek van directe kosten, volledig ten goede aan KiKa.

*Aanslaan fust*
De winnaar van de "veiling":http://www.genietengeef.nl mag het eerste fust op 13 september om 18.00 uur aanslaan in het gezelschap van Geniet & Geef ambassadeur Peter van der Arend, oprichter van KiKa Frits Hirschstein en Kika ambassadeur John Jones. Vanaf dat moment kan heel Nederland genieten, en geven.

~Frank Lindner~

Overig nieuws