HMSHost wint awards

21 maart 2013
HMSHost wint awards

Café Comunal en Kiosco Comunal, van HMSHost, hebben de Innovation Award 2012 gewonnen. Beide concepten ontvingen de prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende
concept op de luchthaven Schiphol.

*Schiphol Consumer Awards*
Dutch Bar en Touch Down vielen in de prijzen met de Guestfriendliness Award 2012. De prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumer Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan zakelijke relaties die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

*Innovatieve horeca op de pier*
Café Comunal en Kiosco Comunal zijn vorig jaar geopend. De ongedwongen Spaanse sfeer moet aansluiten bij de belevingswereld van reizigers die vanaf deze pier vertrekken naar Zuid-Europese bestemmingen. Beide concepten ontvingen de Innovation Award 2012, een prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Niet alleen innovatie in de creatieve uitvoering van de concepten, maar ook creatief ondernemerschap wordt in de beoordeling meegenomen.

*Gastvrijheid in Dutch Bar en Touch Down*
De Guestfriendliness Award wordt uitgereikt aan de concepten die het meest in het oog springen op het gebied van gastvrijheid. Dit jaar vielen Dutch Bar en Touch Down in de prijzen.

*Op de foto*: HMSHost-medewerkers met alle Guestfriendliness Awards.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws