Hanos opent vestiging in Maastricht

12 juli 2017 | Roy Spijker

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht.Met deze uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

"De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten kunnen staan. Wij geloven daarom nog steeds in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen en snelheid behouden en onze klanten direct op de vloer inspireren en kunnen voorzien van persoonlijk advies. Uiteraard in combinatie met onze online bestelomgeving, waar onze klanten snel en eenvoudig op ieder gewenst moment een bestelling kunnen plaatsen," Aldus de directie van HANOS Nederland.

HANOS staat voor ruim 40 jaar vakmanschap en vernieuwing. Een familiebedrijf dat 40 jaar na oprichting is uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie voor alle genres binnen de foodservicemarkt met 3000 medewerkers, een eigen wagenpark en chauffeurs en zevenentwintig vestigingen in Nederland en België. De directie vervolgt: "Met deze uitbreiding zijn we in staat om ook in en rondom Maastricht tot aan Oost-België vanuit onze nieuwe groothandel, maar uiteraard ook via bezorging, horeca ondernemers te voorzien in de behoefte die wij in deze regio zien."

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt het pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: