Hanos opent vestiging in Maastricht

12 juli 2017 | Roy Spijker

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht.Met deze uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

"De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten kunnen staan. Wij geloven daarom nog steeds in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen en snelheid behouden en onze klanten direct op de vloer inspireren en kunnen voorzien van persoonlijk advies. Uiteraard in combinatie met onze online bestelomgeving, waar onze klanten snel en eenvoudig op ieder gewenst moment een bestelling kunnen plaatsen," Aldus de directie van HANOS Nederland.

HANOS staat voor ruim 40 jaar vakmanschap en vernieuwing. Een familiebedrijf dat 40 jaar na oprichting is uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie voor alle genres binnen de foodservicemarkt met 3000 medewerkers, een eigen wagenpark en chauffeurs en zevenentwintig vestigingen in Nederland en België. De directie vervolgt: "Met deze uitbreiding zijn we in staat om ook in en rondom Maastricht tot aan Oost-België vanuit onze nieuwe groothandel, maar uiteraard ook via bezorging, horeca ondernemers te voorzien in de behoefte die wij in deze regio zien."

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt het pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: